DanceMasters 2013 – prima seara de gala

DanceMasters 2013 – prima seara de gala

DanceMasters 2013

O seara plina de eleganta si dans, asa as descrie prima seara de gala pentru DanceMasters 2013. M-am bucurat sa recunosc nume din top 50 mondial plutind pe ritmuri de vals, tango, slow fox, quick step pe ringul de la DanceMasters 2013 si aici as aminti cateva nume: Campionul nostru national Rares Cojoc si noua lui partenera Hanna Zudziewicz care au ajuns in finala Standard si au obtinut locul 6. Apoi Simone Segatori si Annette Sudol din Germania care au obtinut locul 2 in finala standard. Locul 3 a fost ocupat de perechea ce a reprezentat Rusia, este vorba despre Dmitry Zharkov si Olga Kulikova. Podiumul a revenit binecunoscutilor Emanuel Valeri si Tania Kehlet din Danemarca care ne-au vrajit pe toti.

Am revazut atatea nume sonore din lumea dansului sportiv incepand de la presedintii juriului si pana la arbitrii, observatori si prezentatori: Virgil Grigore – presedinteke juriului Catia Vanone -arbitru din Italia Mircea Gavrila – arbitru Romania Bogdan Paun – prezentator ( sufletul acestui eveniment de zece ani, alaturi de Pas in doi si Gant & Sterling.

La categoria open standard under 21 s-au remarcat pe locul 3 Hariga Cristian si Dragu Noemi, pe locul 2 Vladescu Andrei Robert si Matei Andreea Emilia, iar pe podium Talpiga Bogdan si Talpiga Maria , toate 3 perechile sunt din Romania.

La WDSF Open youth standard locul 3 Paraschiv Mihai si Ilies Diadra, locul 2 Cotescu Razvan George si Lupeanu Ioana Corina, primul loc a revenit lui Pislariu Vlad si Pop Eszter.

La WDSF open standard Senior 1 locul trei a revenit lui Irimia Mihai Catalin si Irimia Roxana , locul doi Nedelcu Silviu Adrian, iar primul loc Nagel Guenther si Nagel Antje.

La OPEN LA 14-15 ani pe locul 3 s-au clasat Saceleanu George Alexandru si Nuszbaum Alexandra-Maria, locul 2 Dumitru Valentin Akexandru si Banu Cezara , iar pe locul 1 Ardeiu Fabian si Manea Raluca Andreea, acestia din urma fiind si preferatii mei la aceasta categorie. Despre rezultate vom discuta insa curand in alt articol unde vom publica toate rezultatele, iar pentru luni va pregatesc o galerie foto cu cele mai bune fotografii din prima seara de gala. Pentru a doua seara de gala care va incepe la ora 19.30 si v-a fi transmisa pe Digi Tv, vom putea urmari finalele pentru Open International juniori 1 si 2, finala WDSF Open tineret LA, finala WDSF open international under 21, Optimi de finala,semifinala si finala pentru WDSF World Open LA cat si finala WDSF Open Seniori 2 STANDARD. Acestea fiind spuse ne revedem diseara la gala , fotografiile vor veni luni, pana atunci o sa va trimit live cateva diseara pe facebook si twitter.

Mai jos cateva fotografii din prima seara, albumul intreg poate fi vizualizat aici,  promit ca voi reveni curand cu un articol si pentru a doua seara de gala !


From DanceMasters 2013 – prima seara de gala, posted by Robert Cadar on 3/25/2013 (Showing 24 of 152 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!