Curs de dans – salsa si bachata la Brasov!

Robert Cadar January 4, 2016
0 people like this post

Curs de Dans

Pentru ca am vazut ca se intetesc ceva termeni de cautare pentru dans la inceput de 2016, am luat oferta celor de la Step in2 Salsa Brasov pentru o invitatie la Salsa si Bachata si am sa o astern aici.

In acelasi timp stiu ca va lipseste Congresul National de Salsa, care se desfasura in fiecare inceput de an, anul acesta va fi pentru repetitii si pregatiri pentru editia din 2017, pana atunci invitatia la dans suna asa :

Vrei sa arati bine si sa te simti bine pe ringul de dans? Vrei sa iti extinzi cunostintele legate de muzica, ritm si instrumente? Vrei sa te distrezi alaturi de oameni care impartasesc aceeasi pasiune / curiozitate?

Step in2 Salsa are placerea de a va invita la un nou CURS de initiere in SALSA SI BACHATA.

Va asteptam cu drag pe data de 13 Ianuarie, ora 18:00, la studioul de dans Step in2 Salsa (Str. Memorandului nr 39) pentru a pentru a participa la o ora introductiva in dansurile latino caraibice. Tot in aceeasi zi, va asteptam sa va inscrieti la cursurile Step in2 Salsa.

Cursurile noastre au loc in incinta Casei de Cultura a Studentilor Brasov (Cantina Memo), strada Memorandului nr. 39. Inscrierile la grupa noua de incepatori dureaza 2 saptamani!

Pe durata celor doua luni ale cursului de incepatori, Step in2 Salsa va ofera posibilitatea sa combinati mai multe stiluri de dans. Veti invata Salsa, Bachata Urbana, Bachata Dominicana, Kizomba si Rueda de Casino, alaturi de instructorii, Eduard Kis si Alexandra Ichim sau Edi si Ali.

Cursurile se desfasoara in zilele de Luni si Miercuri, ora: 18:00 – 19:00

Pentru mai multe detalii :

  • Edi  – edi@stepin2salsa.ro, Tel. 0761617665
  • Ali  – ali@stepin2salsa.ro ,  Tel. 0720530617

!!! ELEVII si STUDENTII beneficiaza de o reducere de 20%!!!

  • 0
  • 546