Cumpără Sandvișul Meseriaș și contribuie la pregătirea elevilor din școlile profesionale!

Cumpără Sandvișul Meseriaș și contribuie la pregătirea elevilor din școlile profesionale!

sandvis-meserias

În vara acestui an am fost in Tabăra Meseriașilor din Țara lui Andrei am cunoscut zeci de tineri care vor să aibă o meserie și vor să ajungă profesioniști. Le-am ascultat poveștile, mi-au povestit ce visează, cât de pasionați sunt, dar și cât de multe le lipsesc, până să ajungă acolo. Am vazut acest mesaj in online si pentru ca imi place de acesti tineri cu initiativa si mai ales de comunitatea din Țara lui Andrei am zis sa va dau de stire ca au lansat Sandvișul Meseriaș !

Asta pentru că la școală nu au parte de toate dotările tehnice de care au nevoie pentru a face practică și a învăța meserie cu adevărat. Cu gândul la ei, OMV Petrom a lansat Sandvișul Meseriaș. Peste 40.000 de sandvișuri au fost scoase la vânzare în toate benzinăriile Petrom, iar 2,5 lei din valoarea lui merg către dotarea laboratoarelorelevilor de la școlile profesionale.

OMV Petrom va dubla suma strânsă, la final, pentru a sprijini acești elevi. Este făcut după o rețetă unică, marca Chef Cezar Munteanu și îl găsiți în toate benzinăriile Petrom, până la finalul lunii decembrie.

Susține și tu România Meseriașă!

Aici găsiți mai multe povești ale celor care au fost în Tabăra Meseriașilor.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!