Cum mi-a schimbat Danone relatia cu iaurturile!

Cum mi-a schimbat Danone relatia cu iaurturile!

Danone

Inainte de toate, este necesar sa va spun ca cele povestite in continuare sunt fapte reale, intamplate anul trecut cand am participat ca si blogger la campania initiata de Danone, Drumul Laptelui. Cu acestea fiind spuse, totul incepe cu multi an in urma cand datorita unei anume game de iaurt produse de o anumita firma am sesizat ca am sensibilitate la produsele de lactate, cel putin asa am ramas eu cu ideea, nu m-am gandit ca laptele poate fi altfel procesat sau ca poate doar fata de acel produs aveam o intoleranta .

Lucrurile s-au lamurit anul trecut odata cu participarea mea la campania Drumul Laptelui initiata de Danone, pentru prima oara am vazut cum este colectat, transportat si procesat laptele, o experienta unica si care a ramas in top 3 al campaniilor la care am participat anul trecut in calitate de blogger . Iar daca tot am vorbit  de premiere, tot atunci am baut pentru prima data laptele colectat de la vacute, chiar la ferma, ce-i drept cu o oarecare teama ca stomacul meu ar face ceva scandal, insa spre surprinderea mea nimic de zis, a fost multumit .

La incheierea campaniei echipa de la Danone s-a gandit sa imi arate ca produsele lor chiar sunt un strop de sanatate, lucru pe care il confirm, asa ca m-am intors cu o gentuta plina de iaurt, nu mai are rost sa va spun ca a urmat o cura cu iaurt . A trecut cred ca un an de cand consum din nou iaurturi, sana si alte produse de lactate si asta doar datorita celor de la Danone.

Deci puteti trage conluzia chiar si in ciuda carcotasilor, ca produsele de la Danone sunt sanatoase si in cazul meu a adus o imbunatatire, asta pe verificate, mereu ma confruntam cu deficienta de calciu, lucru care nu prea a mai fost remarcat nici la ultimele analize, oare de ce ?

Iar daca tot va povestesc despre bunatatile de la Danone, ce spuneti despre ultimul iaurt Oikos, tocmai am primit o portie pentru aceasta saptamana, iar dupa ce am sa ma satur am sa va spun, tot aici, intr-un update, cat de bun a fost, nu de alta dar chiar pica la fix, am nevoie pentru flora intestinala . Gata v-am lasat ca dupa cum se vede in fotografia de mai sus, ma asteapta ceva bun! :)

Ps. Mai jos veti gasi un infografic de la echipa Danone, de unde am fost uimit sa aflu ca bunatatile de la Danone deservesc 9 tari europene, dar va las sa studiati graficul si fug la iaurtul meu !

Infografic-Danone

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!