Cum a fost 2015 pe blog?

Cum a fost 2015 pe blog?

pe blog

Aproape de sfarsit de an, facem o mica retrospectiva despre ce s-a intamplat aici pe blog, nu am sa scriu mult, zilele acestea oricum nu prea am stat pe blog. In primavara am facut o mutare foarte inspirata de a muta hostingul din afara tarii, parca de pe un server de America si sa-mi aduc blogul mai aproape de mine, dupa toate referintele m-am mutat in casa noua la Simplenet, de care sunt foarte multumit pana in prezent.

Mutarea a fost prielnica, asa ca traficul a crescut usor pe blog, altfel scrii un articol cand vezi cifre in fiecare zi, sincer nu m-a intresat prea mult alte date, am luat o tema compatibila cu mobilul ca sa nu ma arda Google, iar pentru ca lucrurile mergeau bine in iunie am pornit inca un proiect de blogging pe nisa sport, www.36fit.com.

2015 in date pentru blogul meu:

 • 126.659 de vizite unice
 • 179.321 de afisari
 • 817 de articole publicate (am sarit de 4000 de articole pe blog)
 • vizitatori din 109 tari (Romania, USA si Germania)
 • Cele mai citite subiecte de pe blog sunt despre: RAT Brasov, Coresi, Spitalul din Codlea, Profi

Evenimente am avut ceva si in acest an, am redus ce-i drept numarul deplasarilor prin tara, insa sunt cateva proiecte la care as dori sa particip la anul fie ca va trebui sa trag o fuga la Timisoara, Piatra-Neamt si …Bucuresti. Am pus bazele unor noi colaborari in acest an care se incheie cu alte cateva agentii de marketing si publicitate, dar am legat si prietenii de viitor cu cateva branduri si companii pe plan local.

A fost un an bun, de la 2016 nu imi doresc prea multe, se implinesc imediat 4 ani de blogging intens si imi place din ce in ce mai mult tot ce inseamna lumea din jurul sm, asa ca mi-ar place sa ma ocup de un proiect mic-mediu in social media si daca se poate as vrea sa raman in Brasov :)

Un an nou fericit si tot ce va doriti pentru 2016, la anul o sa fie si mai bine, online-ul creste, creste !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 4 comments for this article
  • Robert Cadar Author at 10:33

   La Multi Ani tinere, sa fie si ceva mai multi bani :)

  • Robert Cadar Author at 20:33

   La Multi Ani un an plin de realizari marete!