Cu UTOK fiecare gest conteaza de sarbatori!

Cu UTOK fiecare gest conteaza de sarbatori!

Bucuria sarbatorilor de iarna

Spun asta pentru ca de fiecare data cand a fost cazul, am pus mereu umarul in a ajuta pentru o cauza nobila, asa a fost si de data asta, cand Cristi m-a intrebat daca doresc sa ma altur si de data aceasta in randul celor care pot aduce bucuria sarbatorilor de iarna in sectia de Oncologie a Spitalului Fundeni, am spus DA fara sa clipesc.

Alaturi de mine alti cativa bloggeri (65 la numar) au spus si ei DA, apoi mesajul nostru s-a transformat din “cativa fulgi de zapada”  intr-un bulgare mare de zapada care s-a oprit tocmai la compania UTOK, care s-a hotarat sa faca un miracol si sa aduca bucuria sarbatorilor de iarna pentru cei 30 de copii de acolo. Cum te simti cand afli ca acesti copii zambesc in preajma sarbatorilor?, care este sentimentul care te incearca in acel moment?  nu pot spune decat o singura fraza: de nepretuit ! Sarbatori Fericite tuturor !

Mai jos aveti mesajul echipei de la UTOK. Fotografia de mai sus este preluata de pe contul de facebook a lui Alexandru Negrea.

UTOK aduce magia Sarbatorilor in sectia de Oncologie a Spitalului Fundeni

Bucuria Sarbatorilor de iarna a poposit in sectia de Oncologie a Spitalului Fundeni, unde fiecare copil se bucura de astazi de cate o tableta UTOK si aplicatii educative preinstalate.

Apropierea sfarsitului de an a dat posibilitatea UTOK de a aduce magia Sarbatorilor de iarna la Spitalul Fundeni, sectia Oncologie. Fiecare copil are de acum o tableta UTOK ce ii ofera nenumarate moduri de joaca, lectii educative si acces la sute de mii de aplicatii care sa ii mareasca apetitul pentru cunoastere. Tabletele beneficiaza de aplicatii educative, ce incurajeaza invatatul prin jocuri.

Traditia cadourilor de Sarbatori a inceput in 2011, iar la originile acesteia sta Alina Iatan, fiziokinetoterapeut. In fiecare an s-au oferit hainute, dulciuri si jucarii, iar de astazi, tabletele UTOK isi fac loc sub bradul de Craciun al copiilor.

Ma bucur ca imi sunteti alaturi in acest final de an. Copiii au nevoie sa afle lucruri noi, sa invete si sa invete prin joaca.”, a declarat Alina Iatan.

Copiii ne dovedesc inca o data ca sunt cei mai receptivi in ceea ce priveste tehnologia. Ne bucuram sa vedem ca tabletele intra foarte usor in viata lor si ca functiile sunt asimilate extrem de repede. Desi copiii din aceasta sectie sunt aici pentru a urma un tratament, consideram ca in timpul liber fiecare dintre ei se va bucura de tabletele UTOK si de aplicatiile preinstalate.”, a completat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

De bucuria adusa de Sarbatori copiilor din sectia Oncologie este responsabil si Cristian Manafu, alaturi de 60 de bloggeri care au dedicat o parte din site-urile lor cauzei de constientizare a necesitatii tehnologiei in viata copiilor de la Spitalul Fundeni.

Despre UTOK. UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 si UTOK 500Q HD si UTOK i800, prima tableta din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 si UTOK i700, tableta performanta cu procesor Intel® Atom. Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garantie, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si acces la 20 de milioane de melodii timp de o luna.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!