Cu dragoste, despre dragoste

Cu dragoste, despre dragoste

dragoste

Despre dragoste se pot spune multe, fiecare dintre noi a simtit mai devreme s-au mai tarziu senzatia care iti creaza fluturasi in stomac.
Dragostea s-a aratat in calea noastra sub diverse forme, de cele mai multe ori este chiar langa noi, sau uneori cand credem ca am pierdut orice speranta, hop, se arata.

Pot spune ca in ultima situatie ma regasesc si eu, trecuse deja mai bine de 2 ani de la ultima mea iesire in lume ca un om ce purta dragostea peste tot cu el, iar in acel moment pierdusem aproape orice speranta ca voi gasi pe cineva care sa ma inteleaga si sa nu vina cu chestii absurde dupa cateva luni de relatie, nu aveam chef de asa ceva. Si totusi intr-o dupa-masa de duminica am luat 3 prieteni buni ne-am suit in masina si am plecat la ultima zi de sarbatoare a orasului Sfantu Gheorghe.

Cum dupa o perioada ne cam razbea foamea ne-am asezat la o terasa sa papam ceva, peste 2 mese de mine stateau si radeau continuu trei fete tare dragute  si am observat ca cea bruneta imi zambea din cand in cand, ce sa zic si eu, care nu vedeam lucrurile prea pozitiv in perioada aceea, “nu cred ca imi zambeste mie” mi-am zis eu si mi-am vazut de ale mele. Dupa cateva minute m-am ridicat sa merg la toaleta, am observat ca bruneta disparuse, hmmm deci aveam dreptate.

La toaleta ce sa vezi in holul comun, chipurile ea se aranja, am zambit usor si am dat sa trec, dar s-a intors brusc si mi-a intins un servetel, m-am blocat complet apoi dupa cateva secunde am luat servetelul si fiecare parca speriati am fugit in directie opusa. Doamne ce emotii m-au napadit,  mai ceva ca in clasa I, cine era misterioasa si cum reusise sa transforme lumea alb-negru din jurul meu intr-una plina de culori?

Am iesit de la toaleta si am cautato cu privirea pe terasa, dar nu mai era nimeni la masa ei, mai tarziu am aflat ca erau in interior si ma priveau cum o cautam cu disperare pe terasa cu privirea mea flamanda :)

Pai da, va dati seama au urmat cateva ore in care priveam bucata de hartie si numarul de telefon scris pe ea, si intrebarea care ma macina, sa sun?, sa nu o sun?, sa sun? si am sunat, a urmat un sir lung de telefoane, intalniri, dupa un an ne-am mutat impreuna pentru ca dragostea se tine aproape mereu.

Azi ma pot lauda ca ea a devenit logodnica mea iar eu am invatat alaturi de ea sa iubesc din nou si sa fiu iubit, deci dragostea exista peste tot si te poate imbratisa si atunci cand nu mai ai nicio speranta ca se poate intampla, traieste clipa pentru ca dragostea exista si in locuri in care te astepti mai putin! (Foto: 2 luni de dragoste )

COSMOTE Romania revoluționează telefonia mobilă prin introducerea unui nou portofoliu de abonamente, mai simplu, al cărui fundament este inovația prin simplitate și comunicare nelimitată. Mai multe detalii despre oferta găsești pe free.cosmote.ro, iar despre concurs accesând free.cosmote.ro/bursa.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 2 comments for this article
  1. Radu Thor at 10:36

    Daa!!! Şansa surâde pretutindeni! :) Mult succes Robert!