Craciun Linistit fara telefon!

Craciun Linistit fara telefon!

Craciun Linistit

Cum adica ? pai asa suna provocarea care vine chiar din partea unei companii de telefonie mobila … v-am lasat 2-3 secunde sa va mirati din nou. Este adevarat, Vodafone a lansat  ieri aplicatia care va  aduce un Craciun Linistit, sunteti provocati sa vedeti cat timp rezistati departe de telefon sau tableta, aplicatia va contoriza timpul petrecut fara sa va verificati contul de facebook sau alte retele sociale.

Acum sincer stau sa ma gandesc ca eu imi verific de cel putin 3 ori pe zi conturile de mail, twitter, facebook, instagram si tot asa si ma simt cu musca pe caciula cand sunt aratat cu dejetu’ in oras ca stau cu nasul in telefon, recunosc sunt un mic dependent dar am sa-mi instalez aplicatia si revin sa va povestesc cat am rezistat !

Cum sunt tare hotarat, va urez de pe acum “Craciun Linistit”!!! :)  deci va bagati la provocare ? aici puteti descarca aplicatia pentru terminalele iOS si Android !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!