Coresi ofera 6 citybreak-uri la Praga la tombola aniversara!

Coresi ofera 6 citybreak-uri la Praga la tombola aniversara!

Tombola Coresi               

De șase luni, Coresi transformă cumpărăturile într-o experiență a bucuriei și energiei

În luna septembrie, la Coresi Shopping Resort se împlinesc șase luni de bucurie, distracţie şi shopping, într-o experiență unică pe harta Brașovului. Cu această ocazie, brașovenii vor avea parte de foarte multe surprize și oferte speciale, constând, printre altele, în reduceri de preţuri și premii consistente.

Tombola Aniversară Coresi „De 6 luni ieşi în câştig la Coresi!” este doar una dintre bucuriile plănuite pentru brașoveni. Clienţii Coresi au şansa de a se înscrie până pe 26 septembrie și pot câștiga unul dintre cele 6 citybreak-uri la Praga, oferite în parteneriat cu TUI Travel.

Urnele tombolei sunt instalate în 7 puncte principale din cadrul Coresi Shopping Resort  (Piaţa cu Copaci, Food-Court, Ocolul Însorit, Generatorul de Senzaţii şi pe aleile principale), acolo unde clienţii găsesc taloane de înscriere, pe care le pot completa pe baza bonului de cumpărături obţinut în aceeaşi perioada. Extragerea celor 6 câştigători va avea loc în data de 27 septembrie 2015, iar mai multe detalii despre mecanismul şi regulamentul tombolei sunt disponibile pe www.coresibrasov.ro.

O vizită la Coresi Shopping Resort în această perioadă reprezintă o adevărată provocare pentru cei care iubesc surprizele. Cei care vor să facă parte din lumea plină de bucurie şi culoare de la Coresi nu trebuie decât să intre în joc și să participe la concursurile pregătite special.

La finalul unei luni festive, Coresi Shopping Resort le va oferi brașovenilor un week-end cu totul unic (25-27 Septembrie 2015), care va marca, așa cum se cuvine, șase luni de la momentul deschiderii porților. Mai multe detalii despre surprizele pregătite vor fi disponibile foarte curând.

Cu un trafic estimat de peste 8 milioane de vizitatori pe an, care vizează locuitorii Braşovului, pe cei din vecinătate, cât şi turiştii străini şi români, dar și cu un trafic de 1 milion de vizitatori în prima luna de la deschidere, Coresi Shopping Resort își reafirmă misiunea de a deveni o scenă deschisă pentru brașoveni.

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

***

DESPRE IMMOCHAN ROMÂNIA

Immochan România are patru direcţii de business: dezvoltarea de proiecte imobiliare în parteneriat cu hipermarketurile Auchan; leasing pentru galeriile comerciale şi a retail park-urilor; activităţi de property management pentru galeriile comerciale şi valorizarea patrimonială a proprietăţilor grupului Auchan.

În 27 martie 2015, Immochan România a deschis în Brașov Coresi, primul Shopping Resort din România, după ce, la finalul anului trecut, a inaugurat în București Centrul Comercial din Drumul Taberei. Ambele proiecte reprezintă o investiție totală de 120 de milioane de euro.

Immochan a fost înfiinţat în 1976 special pentru a se ocupa de patrimoniul Grupului, iar acum gestionează 370 de centre comerciale în 12 ţări, cumulând 2,3 milioane de metri pătraţi de galerii comerciale.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!