La Coresi, în octombrie, petrecem 10 zile pline de bucurii împreună!

La Coresi, în octombrie, petrecem 10 zile pline de bucurii împreună!

coresi-la-cumparaturi

            În perioada 20-29 octombrie, energia și voia bună continuă la Coresi Shopping Resort! Te așteptăm să petrecem împreună 10 zile pline de bucurii, cu emoții și zâmbete. Astfel, pentru că vrem să împărtăşim cu tine pasiunea pentru culoare şi poftă de viaţă, ţi-am pregătit o serie de momente speciale.

            Îți dăm întâlnire în fiecare zi în intervalul 16:00-20:00 la evenimentul concurs 10 la cumpărături#HappyTeam și moderatorul energic îți vor aminti de frumusețea jocurilor în familie cu un concurs surpriză. Ce câștigi dacă ghicești răspunsul corect? Premii pentru tine și cei dragi, chiar din magazinele centrului comercial.

            Între 20 și 29 octombrie, vino alături de toți cei dragi și participă și la o sedință foto interactivă. Nu-ți spunem mai mult, dar cu siguranță o să-ți placă să te joci alături de noi! La final, pleci acasă cu zâmbetul pe buze, dar și cu amintiri frumoase!  Vă garantăm 10 zile pline de bucurie ÎMPREUNĂ! Haideți alături de noi!

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!