Congresul International “Psihologii – Aici si Acum”

Congresul International “Psihologii – Aici si Acum”

Poti EXISTA ca psiholog, dar pt A FI un bun practician in domeniu este nevoie de formare continua.

Asociatia Psihologilor Atestati din Romania te invita la Congresul InternationalPsihologii – Aici si Acum” ce va avea loc la Brasov, in Aula Universitatii “Transilvania” Brasov in perioada 9-11 noiembrie 2012.

Evenimentul ofera cadrul adecvat de formare in toate cele 10 specialitati atestate de catre Colegiul Psihologilor din Romania, iar organizatorul principal, Asociatia Psihologilor Atestati din Romania, este atestată de către Colegiul Psihologilor din România ca Furnizor de Formare Profesională fiind înscrisă în Registrul Furnizorilor de Formare Profesională, partea a II-a cu avizul nr. cu nr. aviz RF-II-BV-91. Participantii beneficiaza de creditele maxime la fiecare specialitate si au sansa de a prezenta lucrari, postere, workshop-uri care vor fi apreciate de catre membri Comitetului Stiintific .

Vei putea beneficia de sansa de a modela traseul tau profesional invatand de la psihologi de success din tara si din strainatate. In cadrul evenimentului vei putea interactiona nemijlocit cu diferiti colegi, putand astfel sa faci intervizare.Congresul International va cuprinde sectiuni de prezentare si 16 workshop-uri ce vor acoperi toate cele 10 specialitati.
Ai posibilitatea de a te promova profesional inscriindu-te la concursul de lucrari si/sau postere in oricare dintre cele 10 specialitati.
Pe langa participarea la lucrarile propriu-zise, exista si posibilitatea de a achizitiona in mod avantajos diferite carti si instrumente de testare psihologica recomandate de catre Colegiul Psihologilor.
Pe parcursul celor 3 zile organizatorii ofera tuturor participantilor coffee-break, dar si posibilitatea de a participa la cina festiva, alaturi de invitatii de onoare ai Congresului.Investitia in dezvoltarea ta personala si profesionala este accesibila tuturor:- Early Bird [plata in care este inclus discount]:

  • Participarea la eveniment presupune achizitia biletului de acces la sectiunile de lucrari si postere in plen ale Congresului in valoare de 20 euro [permite accesul la workshopuri].
  • Accesul pentru partriciparea la workshopul(rile) pe care îl(le) alegi, se face prin rezervarea locului in valoare de 10 euro/loc/workshop. (obs. prezentatorii de workshop nu platesc workshopul pe care-l prezinta.)
  • Pentru obtinerea diplomei cu creditele aferente este obligatorie participarea efectiva.
  • Preturile sunt valabile in perioada 10 august – 10 septembrie.
  • Pt perioada 10 septembrie – 10 ocotombrie acestea vor fi 22 euro pt Conferinta si 11 euro pt workshop.
  • In ultima perioada, 10 octombrie – 10 noiembrie, preturile devin 24 euro pt Conferinta si 12 euro pt workshop.

Dupa incheierea lucrarilor Congresului International, organizatorii va propun un tur al orasului ce va include vizitarea obiectivelor turistice.

Pentru inscrieri va rugam sa folositi formularul online pe care il gasiti aici

Veronica Jardan – Presedinte A.P.A.R.

Sorin Peligrad – Director Executiv
0730.830.760, peligradsorin@yahoo.com

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!