Concert la cumpăna dintre ani în Biserica Neagră Braşov

Concert la cumpăna dintre ani în Biserica Neagră Braşov

Biserica Neagră

Concert la cumpăna dintre ani în Biserica Neagră Braşov, 27 decembrie – Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov îi aşteaptă pe toţi melomanii la ultimul eveniment muzical găzduit de Biserica Neagră în anul 2013: concertul „La cumpăna dintre ani” care va avea loc marţi, 31 decembrie, cu începere de la ora 12:00 (prânz).

Trecerea în noul an este marcată la Biserica Neagră, de 14 ani, printr-un un concert special. Pentru anul acesta organizatorii au pregătit un program divers ce va cuprinde muzică instrumentală şi vocală a unor compozitori care sărbătoresc în 2014 un an jubiliar: H.L. Hassler, G.A. Homilius, Ch.W. Gluck, C.Ph.E. Bach, R. Strauss, S. Rachmaninov. Solişti vor fi Cristina Radu (sopran), Roxana Curtgeafar (vioară), Emin Curtgeafar (oboi), Ciprian Dancu (clarinet) şi organiştii Paul Cristian, Eckart şi Steffen Schlandt.

„Mulţumim publicului care ne-a fost alături la evenimentele muzicale derulate de Parohia noastră în anul 2013 şi s-a obişnuit să recepţioneze mesaje noastre spirituale transmise cu această ocazie. În cadrul concertului de la cumpăna dintre ani vom transmite publicului ca şi în anii trecuţi o mărturie biblică căreia i se alătură urările comunităţii evanghelice C.A. Braşov pentru un an nou binecuvântat cu bucuria prezenţei lui Dumnezeu!”, a ținut să transmită prim-preotul Christian Plajer.

Biletul de intrare la concert costă 10 lei. Biletele se pot procura de la casa de bilete a Bisericii Negre, între orele 10:00 – 15:00, precum şi în ziua concertului până la ora 12:00. Pentru buna desfăşurare posesorii biletelor sunt aşteptaţi cu jumătate de oră înaintea începerii concertului cu rugămintea de a ţine cont de temperatura scăzută din incinta bisericii.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!