Colegiul Tehnic Simion Mehedinţi Codlea – Simulare BACALAUREAT

Colegiul Tehnic Simion Mehedinţi Codlea – Simulare BACALAUREAT

Colegiul Tehnic Simion Mehedinţi Codlea COMUNICAT – Colegiul Tehnic “Simion Mehedinţi” Codlea

În perioada 25 februarie- 22 martie 2013, se organizează  simulări la nivelul judeţului şi al unităţilor de învăţământ pentru fiecare probă scrisă din cadrul examenului naţional de bacalaureat în baza OMECTS 5610 din 31.08.2012 privind organizarea şi desfăşurarea examenului de bacalaureat naţional  – 2013,

Calendarul de desfăşurare a simulării pentru unităţile şcolare din judeţul Braşov :

  •  25 februarie – Limba şi literatura română – proba E) a) – probă scrisă
  •  04 martie – Limba şi literatura maternă – proba E) b) – probă scrisă
  •  11 martie – Proba obligatorie a profilului – proba E) c) – probă scrisă
  •  14 martie – Proba la alegere a profilului şi specializării – proba E) d) – probă scrisă
  •  20 martie – data limită de finalizare a evaluării lucrărilor şi comunicării rezultatelor
  •  21 martie – completarea statisticilor în urma simulării într-o aplicaţie informatică pusă la dispoziţie de către Comisia judeţeană.
  •  22 martie – analiza rezultatelor simulării.

Simulările se vor organiza şi desfăşura, în mod obligatoriu, cu respectarea prevederilor Metodologiei  de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat național.

 Invitam pe aceasta cale, toti absolventii din seriile anterioare, care doresc sa participe la examenul de bacalaureat de anul acesta, sa se adreseze conducerilor institutiilor de invatamant liceal pe care le-au absolvit pentru inscrierea la probele scrise pentru care se organizeaza simularea.

Candidaţii din seriile anterioare care doresc să se prezinte la probele scrise sunt rugati să se încrie la secretariatul Colegiului Tehnic “Simion Mehedinţi” Codlea cu cel putin 2 zile înainte de desfăşurarea probelor scrise.

Candidaţii se vor prezenta în sala de examen la ora 8.30 cu actul de identitate, în zilele de desfăşurare a probelor de examen, conform calendarului . Examenele vor începe la ora 9.00.

DIRECTOR,

prof.Viorica Sibechi

 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!