Cinema One te trimite la Disneyland Paris

Cinema One te trimite la Disneyland Paris

Cinema One te trimite la Disneyland Paris

Incepand de azi, 01 iunie 2016, se da startul unei noi campanii: “Cinema One te trimite la Disneyland Paris”, dedicata familiilor si nu numaiConcursul se va desfasura in perioada 1 iunie – 2 iulie 2016, urmand ca extragerea pentru premiu sa se faca in data de 3 iulie 2016, ora 14:00.

MECANISMUL CAMPANIEI

Persoanele care achizitioneaza un bilet la film, la Cinema One, in perioada 01 iunie – 02 iulie 2016 pot lua parte la aceasta campanie promotionala. Fiecare client va primi odata cu bonul fiscal, un flyer cu campania “Cinema One te trimite in vacanta, la Disneyland Paris”, care include si un talon de inscriere la tombola. Participantii vor completa talonul de inscriere si il vor depune in urna special amenajata, langa casele de bilete Cinema One.

Taloanele pot fi introduse in urna intre orele 10:00 si 23:30, in intervalul 01 iunie 2016 – 02 iulie 2016. Inscrierea (depunerea taloanelor in urna) se va face exclusiv in perioada Campaniei. Se va acorda un singur talon de participare pentru un singur bon fiscal primit in urma achizitionarii unui bilet.

Acest talon va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume, prenume, telefon, email, localitate, judet, serie bilet film Cinema One.

Odata cu completarea talonului, participantul isi da acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. Un Participant poate completa un singur talon de participare, pentru un bilet la film cumparat de acesta, in perioada promotionala.

La finalul campaniei, duminica, 03 Iulie 2016, ora 14:00, se va organiza o tragere la sorti manuala. Tragerea  la sorti se va desfasura in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public. Tragerea la sorti este un eveniment public. La cerere, orice persoana poate participa la acest eveniment. Cererea va fi facuta, in scris, la adresa Organizatorului, cu minimum 48 de ore inaintea desfasurarii tragerii la sorti.

In cadrul acestei trageri la sorti se va desemna un castigator si trei rezerve.

Organizatorul isi declina orice raspundere, in situatia in care oricare dintre Participantii desemnati castigatori nu raspund la apelurile reprezentantilor Organizatorului, nu se afla in aria de acoperire a operatorului telefonic sau pentru orice situatii in care Participantii castigatori nu pot fi contactati prin telefon in termenul de 3 zile lucratoare.

Pentru validarea castigatorilor este necesar ca datele oferite la primul apel al organizatorului, la care s-a primit raspuns, sa coincida cu datele din talonul de participare cu care Participantii castigatori s-au inscris in Campanie.

Premiul Campaniei va fi inmanat castigatorilor numai in baza unui proces verbal de predare-primire care contine datele de identificare ale castigatorilor, bonurile fiscale emise de Cinema One, precum si semnaturile de primire si de predare ale castigatorilor, respectiv a reprezentantului Organizatorului. Refuzul de a semna orice document ce atesta atribuirea efectiva a premiului catre castigatori, conduce la pierderea dreptului castigatorilor de a intra in posesia premiului.

Numele castigatorilor va fi postat pe pagina de Facebook www.facebook.com/cinemaonebrasov si pe site-ul www.cinemaone.ro/Concurs/.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!