Cinema One te trimite in vacanta la Praga! [concurs]

Cinema One te trimite in vacanta la Praga! [concurs]

Cinema One Brasov

Cu ocazia aniversarii (27 martie 2016), Cinema One organizeaza o tombola, la care pot participa toti cei care achizitioneaza un bilet la film, in perioada 9 – 26 martie.

Premiul oferit in cadrul Campaniei consta intr-o excursie pentru 2 (doua) persoane la Praga, cu autocarul, in perioada 10 aprilie – 31 mai 2016, oferita de Eurolines Romania si TUI Travel Center.

Pachetul contine trei nopti de cazare, cu mic dejun inclus, la hotelul Aron 3*, bilet de autocar dus – intors (Eurolines). Extragerea se va face in data de 27 martie 2016, ora 14:00.

Regulamentul campaniei il gasiti pe: cinemaone.ro/concurs si pagina de facebook, sectiunea Notes.

MECANISMUL CAMPANIEI

Persoanele care achizitioneaza un bilet la film, la Cinema One, in perioada 09 – 26 martie 2016 pot lua parte la aceasta campanie promotionala. Fiecare client va primi odata cu bonul fiscal, un flyer cu campania “Cinema One te trimite in vacanta, la Praga”, care include si un talon de inscriere la tombola. Participantii vor completa talonul de inscriere si il vor depune in urna special amenajata, langa casele de bilete Cinema One.

Taloanele pot fi introduse in urna intre orele 10:00 si 23:30, in intervalul 09.03.2016 – 26.03.2016.

Inscrierea (depunerea taloanelor in urna) se va face exclusiv in perioada Campaniei. Se va acorda un singur talon de participare pentru un singur bon fiscal primit in urma achizitionarii unui bilet.

Acest talon va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume, prenume, telefon, email, localitate, judet, bilet film Cinema One si acordul pentru prelucrarea datelor.

Un Participant poate completa un singur talon de participare, pentru un bilet la film cumparat de acesta, in perioada promotionala.

La finalul campaniei, duminica, 27 martie 2016, ora 14:00, se va organiza o tragere la sorti manuala. Tragerea la sorti se va desfasura in prezenta unui reprezentant al organizatorului si a unui notar public.

Tragerea la sorti este un eveniment public. La cerere, orice persoana poate participa la acest eveniment. Cererea va fi facuta, in scris, la adresa Organizatorului, cu minimum 48 de ore inaintea desfasurarii evenimentului respectiv.

In cadrul acestei trageri la sorti se va desemna un castigator si trei rezerve.

Organizatorul isi declina orice raspundere, in situatia in care oricare dintre Participantii desemnati castigatori nu raspund la apelurile reprezentantilor Organizatorului, nu se afla in aria de acoperire a operatorului telefonic sau pentru orice situatii in care Participantii castigatori nu pot fi contactati prin telefon in termenul de 3 zile lucratoare.

Pentru validarea castigatorilor este necesar ca datele oferite la primul apel al organizatorului, la care s-a primit raspuns, sa coincida cu datele din talonul de participare cu care Participantii castigatori s-au inscris in Campanie.

Premiul Campaniei va fi inmanat castigatorilor numai in baza unui proces verbal de predare-primire care contine datele de identificare ale castigatorilor, bonurile fiscale emise de Cinema One, precum si semnaturile de primire si de predare ale castigatorilor, respectiv a reprezentantului Organizatorului.

Refuzul de a semna orice document ce atesta atribuirea efectiva a premiului catre castigatori, conduce la pierderea dreptului castigatorilor de a intra in posesia premiului.

Numele castigatorilor va fi postat pe pagina de Facebook – facebook.com/cinemaonebrasov si pe site-ul www.cinemaone.ro/Concurs/.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!