Cinema One Brasov transmite in direct  concertele din ediția 2015 a Festivalului Internațional George Enescu

Cinema One Brasov transmite in direct concertele din ediția 2015 a Festivalului Internațional George Enescu

 

Festivalul George Cinema One

Avem placerea de a fi una dintre locatiile care va transmite in direct o selecție de concerte din cadrul Festivalului International George Enescu. Festivalul se va deschide pe data de 30 august cu spectacolul din seria Mari Orchestre ale Lumii, oferit de Orchesta Română de Tineret și se va desfășura până pe 20 septembrie.

Biletele la concertele Festivalului George Enescu, transmise în direct la Cinema One sunt disponibile pentru rezervare și achizitionare la casele de bilete din cinematograf sau online pe www.cinemagia.ro.

Costul acestora variază de la 30 de lei pentru un bilet individual până la 260 lei pentru un abonament ce include toate concertele difuzate în cinematograf. O selectie din concertele Festivalului George Enescu, ediția 2015 vor putea fi vizionate in cinema de catre iubitorii de cultură care nu au reușit să achiziționeze bilete în sălile de spectacole. Este modul nostru de a ne deschide către un public cât mai larg și de a asigura accesul la concerte melomanilor.

Festivalul oferă, prin alinierea la noile tehnologii, un acces cât mai larg la cultură, acces pe care îl considerăm foarte important. Considerata a fi un adevărat brand cultural de țară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate și implicare.

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie 2015 și va aduce în capitală artiști și formații de nivel mondial care vor concerta pe scenele bucureștene timp de 22 de zile, la Sala Palatului și Ateneul Român din București gazduind 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber.

Cinema One este mai mult decât un cinematograf multiplex. Este tehnologie şi distracţie sub acelaşi acoperiş! Pe lângă cele mai noi filme ale momentului, iţi aducem piese de teatru jucate live, concerte transmise în direct de pe marile scene ale lumii, spectacole de balet şi operă, dar şi multe evenimente speciale care să te bucure, să te inspire şi să te incite la distracţie, cultură şi artă.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!