Cinema 9D si primul night tour la Dino Parc Râșnov!

Cinema 9D si primul night tour la Dino Parc Râșnov!

Dino Parc

La sfarsitul saptamanii care tocmai a trecut, odata cu lasarea serii am fost invitat la Dino Parc Râșnov, cel mai mare parc tematic cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Motivul? noi aventuri pentru cei mici si cei mari, doua cinematografe, unul dintre ele 9D, dar si in premiera inaugurarea primului tur de noapte printre cei 46 de dinozauri si surpriza, alaturi de noi s-a bucurat de turul de nopate si Bebezaur, un pui de dinozaur cu care va puteti imprieteni zilnic la Dino Parc la orele 12:00, 14:30 si 17:00, cand este scos la plimbare !

Bebezaur, Dino Parc RasnovBebezaur a iesit din nou la joaca. Voi l-ati vazut astazi?

Posted by Dino Parc Rasnov on Wednesday, September 2, 2015

Despre Dino Parc am mai scris acum cateva saptamani cu ocazia turului #prinBrasovulmeu, chiar am ramas placut impresionat si ii felicit pe cei care au avut aceasta minunata idee, in acelasi timp sunt curios ce surprize ne mai pregatesc pentru viitor, iata cateva cuvinte din partea managerului de proiect, dar si informatii pe care ar trebuie sa le stiti despre Dino Parc!

“Ne dorim să aducem în permanență noi atracții pentru pasionații de dinozauri care ne calcă pragul, așa că îi invităm pe toți cei care vor să experimenteze senzații noi, la o plimbare printre dinozauri, după lăsarea întunericului. Traseul este dotat cu instalație de sunet și lumini, care ne transpun într-o lume demult apusă. În plus, ne bucurăm să fim printre puținele locuri din țară în care există un cinematograf 9D.

Mișcările hidraulice ale scaunelor, apă, vânt, fulgi de zăpadă, fum și pistoalele interactive sunt elementele speciale care îi vor surprinde pe vizitatorii noștri. Mai mult decât atât, tot etajul clădirii principale, în care se află cinematografele, este dotat cu tehnologie interactivă de la holograme până la touchscreen-uri”, a afirmat Adrian Apostu, manager de proiect Dino Parc Râșnov.

Cinematograful 9D are o capacitate de 12 locuri și va funcționa zilnic în intervalul orar de vizitare a parcului, 10:00-18:00, cu excepția zilelor de marți, vineri și sâmbătă, când parcul va fi deschis până la ora 20:00, pentru cele două tururi ghidate de noapte care încep de la 19:30 și 20:00. Prețul biletului pentru cinematograful 9D este de 10 lei, iar accesul la cinematograful 2D este inclus în prețul biletului de intrare. Ambele cinematografe vor rula filme și documentare tematice, cu și despre dinozauri, dar și alte producții de aventură, comedie sau horror.

Despre Dino Parc Râșnov

În cele 3 luni de la deschidere, Dino Parc Râșnov, proiect finanțat cu fonduri europene, a atras peste 180.000 de vizitatori. Parcul dispune, pe lângă traseul cu 46 de dinozauri, de trasee de aventură și locuri de joacă pentru copii, căsuțe în arbori în care se desfășoară ateliere de pictură și desen și două locuri în care se pot servi mâncare și băuturi. De asemenea, în parc se pot organiza petreceri aniversare.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.

De asemenea la fiecare grup de 10 copii un adult beneficiază de intrare gratuită. Începând cu 15 septembrie 2015, pentru grupurile organizate de minimum 15 elevi, se oferă o reducere de 20% din prețul biletului de intrare.

Informații suplimentare puteți găsi și pe pagina oficială  facebook.com/dinoparcrasnov

ps. cartile mele de vizita sunt asigurate de catre AdviceMedia !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!