Ceremonia de incheiere a proiectului Invat pentru viata!

Ceremonia de incheiere a proiectului Invat pentru viata!

nvat pentru viata
Ceremonia de incheiere a proiectului Invat pentru viata!

Luni, 25.11.2013, ora 15, avem placerea de a va invita la ceremonia de incheiere a proiectului “Invat pentru viata!”, care s-a desfasurat in perioada 22.07-15.11.2013 in Colegiul de Stiinte “Grigore Antipa” Brasov.

Acest proiect a fost initiat de Asociatia Edu For All in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Brasov, Colegiul de Stiinte “Grigore Antipa” si Reteaua de Sprijin Comunitar Brasov, finantat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Directia Judeteana de Sport si Tineret Brasov.

Prin intermediul proiectului “Invat pentru viata!” ne-am propus sa creem experiente de invatare prin care minimum 90 de tineri sa-si formeze si dezvolte abilitati de comunicare, interrelationare, de lucru in echipa, sa constientizeze cu privire la dreptul de a alege ceea ce sa invete in context nonformal si totodata, responsabilizarea acestora cu privire la actul invatarii, pornind de la identificarea pasiunilor, a activitatilor care ii motiveaza si ii sprijina in dezvoltarea lor personala si profesionala.

Prin acest proiect ne-am propus sa stimulam tinerii in a lua initiativa de a propune si creea contexte de invatare, incurajand astfel asumarea responsabilitatii actului invatarii inca de la varstele adolescentei, transformandu-i astfel in tineri responsabili, proactivi, cu initiativa, implicati si dedicati in dezvoltarea personala si profesionala, cu impact in comunitate.

Ceremonia de incheiere a proiectului se va desfasura luni, 25.11.2013, la ora 15, in sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor din Brasov, situata in complexul studentesc Memorandului, pe Str. Memorandului nr.39, Brasov.

Prezenta dumneavoastra la acest eveniment ne onoreaza si asteptam confirmarea de participare la eveniment pana luni, 25.11.2013, ora 12.00, pe adresa de email madalina.ursu@eduforall.ro sau la numarul de telefon 0722 59 33 57.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!