Ce citim in Biblioteca bloggerului român ?

Ce citim in Biblioteca bloggerului român ?

Biblioteca bloggerului

Chinezu, maestrul de ispravi 2.0  s-a gandit el asa si a mai faurit o mica isprava, una foarte faina, hai sa va explic despre ce este vorba .

Initiativa lui Cristi se numeste Biblioteca bloggerului român” si prin aceasta el doreste centralizarea cartilor care au fost citite in 2013 de bloggerii romani, evident de aici reiese si o invitatie pentru bloggeri de a participa la aceasta initiativa !

Exista si un termen pana cand va puteti anunta participarea la aceasta initiativa, este vorba despre 31 ianuarie 2014, asa ca daca vreti sa va dati mari cu ce ati citit in 2013,  scrie-ti 2-3 cuvinte pe blog la care musai adaugati un top al vostru din cartile citite in 2013  apoi  ii dati un semn 2.0 lui Chinezu pe blog la el, ca sa va puna pe rafturile bibliotecii blogerului roman !

Gata cu indicatiile, sa pun si eu topul cartilor citite in 2013, cum zicea Mihai Eminescu : “Citeste. Numai citind mereu creierul tau va deveni un laborator nesfarsit de idei si imagini !”

Top carti citite in 2013

 1. Fluturi Irina Binder
 2. Zece negri mititei  Agatha Christie  
 3. Mananca, roaga-te, iubeste – Elizabeth Gilbert 
 4. Ultimul Jurat – John Grisham 
 5. Viitorul incepe luni – Ioana Parvulescu
 6. America meaJulien Green
 7. Exercitii de echilibruTudor Chirila
 8. 50 de umbre intunecateEL James
 9. Curtezana – Diane Haeger

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
 1. Oana at 23:36

  Tot am auzit de Viitorul incepe luni, presimt ca in curand zboara pe to-read list-ul meu. :)