Se caută proiecte pentru Brașov Heroes ediția V

Se caută proiecte pentru Brașov Heroes ediția V

Fundația Comunitară Brașov caută proiecte pentru cea de-a cincea ediție a cursei cu obstacole a comunității, Brasov Heroes

Noi credem în oameni activi și conectați la nevoile oraşului lor, oameni care știu că împreună suntem puternici! Pe ei dorim să-i anunțăm că în 10 iunie va avea loc a cincea ediție Brasov Heroes – eveniment la care invităm oamenii obișnuiți să-și arate calitățile de erou: generozitate, implicare și bucuria de a face parte dintr-o comunitate.

Pentru acești oameni căutăm cauze pe care să le susținem la a cincea ediție Brasov Heroes. Astfel, invităm organizațiile locale și grupurile de inițiativă să aplice la Brasov Heroes și să ne povestească despre cauzele pe care vor să le facă cunoscute în rândul braşovenilor şi pentru care vor să strângă fonduri la eveniment.

Căutăm proiecte care mișcă oamenii și-i fac să lucreze împreună. Care înfrumuseţează oraşul, cartierul sau strada de lângă noi. Care vorbesc despre toleranţă, compasiune sau acceptarea diferențelor celor de lângă noi. Proiecte care ne provoacă să trăim experiențe inedite. Care ne îndeamnă să trăim sănătos. Care ne emoţionează şi ne fac să ne implicăm.

Căutăm proiecte care au nevoie de un buget între 5.000 și 8.000 de lei pentru a deveni realitate şi pentru care să strângem împreună fonduri la Brasov Heroes.

Aplicațiile pot fi completate până pe 18 februarie, ora 24.00 aici.

Conceptul evenimentului

BRAȘOV HEROES reprezintă un eveniment de atragere de fonduri pentru diverse cauze din comunitatea locală, realizat  în cadrul unei curse cu obstacole.

Cum funcționează?

Organizaţiile locale propun cauze, iar alergătorii care vor să se înscrie la cursă aleg o cauză pe care o susţin cu 50% din taxa de participare şi mobilizarea prietenilor care pot să doneze pentru același proiect.

Care sunt rezultatele Braşov Heroes ?

În cele 4 ediţii Braşov Heroes, am strâns fonduri şi am acordat finanţări în valoare de 233,000 de lei pentru 46 de proiecte locale. Cu aceste fonduri se desfășoară în Brașov programe de terapie pentru copii cu autism, opționale gratuite de educație de arhitectură, campanii de sterilizare a câinilor fără stăpân.

Tineri ieșiți din centrul de plasament învăță să facă față vieții de zi cu zi, copii proveniți din medii defavorizate au un loc al lor pe care să-l numească “acasă”, actori cu nasuri colorate împrăştie zâmbete și desene pe culoarele a două spitale din Braşov.

Mai multe detalii despre proiectele susţinute în ediţia trecută, poţi citi pe pagina proiectelor finanțate anterior. Arhiva foto-video și aparițiile media pot fi consultate aici.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!