Cat de mult folk aduce Marius Matache la Brasov!

Cat de mult folk aduce Marius Matache la Brasov!

Marius Matache

Vin cu doua vesti bune, unu, prietenul si colegul meu blogger, Marius Matache vine la Brasov in aceasta luna pentru a sustine un concert caritabil si doi, Mache si-a tras clip meserias la piesa Cat de Mult.

Sunteti asteptati Vineri, 21 februarie incepand cu ora 17.00 in sala de spectacole a Centrului Cultural Reduta din Brasov pentru un spectacol inedit ce va reuni măiestria artistică a lui Marius Matache cu frumosul entuziasm al persoanelor cu dizabilităţi, cu talentul lor şi cu bucuria deţinuţilor de a-şi descoperi partea bună a personalităţii şi de a o pune în valoare.

Spectacolul va conţine piese încântătoare de muzică folk şi o scurtă, dar profundă piesă de teatru. De asemenea, va avea loc lansarea în Braşov a albumului “Hoinar prin Piata Matache” şi veţi putea cumpăra mărţişoare, lumânări, picturi, bijuterii şi felicitări realizate de persoanele cu dizabilităţi şi de deţinuţi, la cele două standuri care vor fi amenajate.

Intrarea este liberă, dar fiecare participant poate oferi o sumă modică, la alegerea lui, sumă care va fi utilizată în asistarea persoanelor cu dizabilităţi. Nimeni nu trebuie să se streseze, ci să vină cu drag, căci bucuria cea mai mare e să umplem sala cu oameni frumoşi şi să fim împreună la acest frumos eveniment.

Despre clipul Cat de Mult

Colegul de scena, Radu Tudoroiu, a realizat acest clip avand grija de Marius care a colindat numai anul trecut 24 de orase din Romania dupa lansarea  albumului HOINAR prin Piața Matache . 

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!