Câștigă o invitație dublă la concertul Irina Rimes în Brașov! [concurs]

Câștigă o invitație dublă la concertul Irina Rimes în Brașov! [concurs]

 • actualizare – avem un câștigător se numește Ghioci Ciprian! Felicitări vei primi toate datele pe mail, urmează și alte surprize pe blog ;)

Irina Rimes, una din cele mai frumoase voci venite din Republica Moldova, vine sâmbătă 31 martie 2018 la Brașov, în Kruhnen Musik Halle. Născută în Republica Moldova, cântăreața a cucerit toate topurile muzicale, timp de saptămâni întregi, cu primul ei single “Visele”.

Mai mult de atât, este prima artistă din țară care a lansat o trilogie, denumită sugestiv #IubiriSecrete. La Brașov, Irina Rimes va cânta cu ocazia aniversarii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Se întamplă cum spuneam pe 31 martie la Kruhnen Musik Halle din Brasov, pe strada Nicolae Titulescu, nr 2P.

Biletele se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Expirat Halele Carol (18-22h), Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele ZebraPay și pe aplicatiile de IOS și Android iaBilet.

Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țara.

Concertul face parte dintr-un festival întins pe mai multe zile cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Puteți câștiga o invitație dublă la concertul Irinei Rimes dacă lăsați un comentariu pe blog în care să îmi spuneți care este hit-ul interpretat de Irina Rimes care vă place cel mai mult, mie îmi plac toate!

Mult succes, marți 27 martie facem o tragere la sorți să aflăm câștigătorul/câștigătoarea !


În perioada 27-31 martie 2018 Asociația Tinerilor Basarabeni din Brașov organizează cea de-a VI-a ediție a festivalului cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. Prin acest proiect urmărim promovarea culturii specifice spațiului dintre Prut și Nistru în comunitatea brașoveană cu implicarea diasporei basarabene, precum și crearea unei legături între studenții basarabeni și tinerii din România. Circa 1000 de persoane au participat la edițiile precedente și peste 10 000 au luat contact cu evenimentul prin intermediul diverselor canale media.

În acest an suntem și mai ambițioși și sperăm să avem un număr de participanți mai mare. Pentru aceasta ne propunem următorul program:

 • 27 martie – deschiderea evenimentului: conferință de presă la Primăria Municipiului Brașov, instalarea cifrelor volumetrice „100” în Piața Sfatului, împărțirea tricolorului prin Brașov;
 • 29 martie – prezentarea de bucate la Bistro de l’Arte;
 • 31 martie – Miss Basarabia, Stand-up, concert Irina Rimes și DJ SKANNER la Kruhnen Musik Halle 

Detalii despre eveniment puteți găsi pe acest link .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There are 39 comments for this article
 1. Radu Alexandru Mihai at 10:53

  Deși este o cântăreață cu target mai mult pe publicul feminin, recunosc că vocea ei este una nouă, interesantă și atrage. Dintre piesele lansate până acum, singură sau în colaborare cu alți artiști, câteva preferințe personale ar fi: Cupidon (cu Guess Who), Bolnavi Amândoi și Ce s-a întâmplat cu noi. Având în vedere că am origini în acea zonă a țării (Basarabia e România!), influențele în voce ale dialectului consacrat mă prind oridecâte ori ascult o melodie de acest gen. Zi frumoasă!

 2. Bogdan Eugen at 12:41

  Salut, eu nu o ascult ci prietena mea, mi-ar place sa ii fac o surpriza cu o invitatie la concert!

 3. Robert at 14:53

  Bolnavi amândoi. Prietena mea își dorește foarte mult sa meargă la concert .

 4. Andrei at 15:31

  Bandana.
  Este ceva diferit și plăcut în același timp.
  Asta o face specială pe Irina. Se descurcă în diferite stiluri.

 5. Tiberiu Mihai at 15:51

  Oricum o sa mergem la concert… Bolnavi amândoi, melodia preferată.

 6. Georgiana State at 16:46

  Bolnava dupa ..” Bolnavi amandoi” ;) Merci Robert!

 7. Denisa Ioana at 17:06

  Dintre piesele lansate până acum, singura piesă care îmi place foarte mult este Cosmos. ❤️

 8. Andreea Lelutiu at 18:24

  Irina Rimes Killa Fonic – Piesa noastra

 9. Anca Pall at 19:05

  Desi toate piesele sunt deosebite ca si interpretare si mesaj, cel mai mult imi place ” Cosmos”, toate imi plac pentru ca vocea Irinei are o intonatie speciala, dar deosebita prin sensibilitate cred ca este Cosmos.

 10. Georgiana at 19:16

  De la Irina Rimes iubesc melodia “Cosmos” ❤❤❤❤

 11. Săpunuru Maria at 19:38

  Melodia mea preferată de la Irinei Rimes este -“Iubirea noastră mută”❤

 12. Ionuț Mărcuț at 19:54

  Melodia favorită: Irina Rimes – “Octombrie roșu”.

 13. Lepadatu Sorina at 19:57

  Iubesc toate melodiile Irinei, dar ceea care îmi place cel mai mult este Cosmos

 14. Petcu Simkna at 20:15

  Irina Rimes-ce s-a întâmplat cu noi

 15. Roxana Posea at 00:04

  E greu sa alegi o piesa preferată, toate sunt extrairdinare. Dar cea care mi a ajuns la suflet este “Piesa noastră (feat Killa Fonic)

 16. Filip at 01:17

  Bolnavi amandoi .
  Am promis iubitei mele ca o voi duce la un prim concert! Sper din tot sufletul sa fim printrei aceia care o vor aplauda si asculta cu placere!
  Tks!

 17. Andra at 09:36

  Ascult Irina Rimes pentru ca ma regasesc in melodiile ei. Consider ca are un stil unic prin versuri si prin timbrul vocal. Imi plac toate melodiile Irinei, insa cel mai mult m-a cucerit “Cosmos” deoarece am asteptat cu nerabdare lansarea ei, inca de cand am auzit refrenul piesei intr-un live.