Castiga 2 vouchere de 500 RON cu Skut.ro!

Castiga 2 vouchere de 500 RON cu Skut.ro!

Concurs Skut.ro

Skut.ro pune la dispozitia clientilor sisteme de supraveghere de ultima generatie pentru orice tipuri de nevoi, de la instalarea in locuinte, pentru securitate sau pentru supravegherea copiilor ori a batranilor si pana la sisteme hibride complexe instalate in spatii publice sau in sedii mari de companii.

Pentru ca in aceasta primăvară să te simţi în siguranţă, Skut.ro dă startul concursului: „Câştiga cu Skut.ro”. Poţi câştiga 2 vouchere de 500 RON fiecare cu care poti achizitiona produse de pe site-ul www.skut.ro.

Tot ce trebuie să faci este să urmezi paşii de mai jos:

  1. dă like concursului pe pagina de facebook
  2. răspunde, printr-un comentariu la acest post sau pe facebook, la întrebarea: Ce produs de pe site-ul skut.ro e cu ochii pe tine ?

Adună cât mai multe like-uri la comentariul tau şi câştigi garantat. Iar dacă nu ai acumulat cele mai multe like-uri, mai ai o şansă.

Cel de-al doilea câştigător va fi ales în mod aleatoriu, pe random.org, pe data de 9 Martie, la orele 11:00.

Vrei sa aflii cine sunt castigatorii? Dă Like la pagina de facebook – Skut.ro si vei afla pe loc numele fericitilor castigatori.

Regulamentul concursului poate fi consultat in sectiunea Notes pe pagina de facebook Skut.ro. Mult succes!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!