Caravana Coca-Cola ajunge în Brașov!

Robert Cadar December 8, 2015
3 people like this post

Si in 2017 Caravana Coca-Cola ajunge la Brasov, detalii aici

In sfarsit magia sarbatorilor de iarna va ajunge la Brasov.  Sunt cateva zile bune de cand am inceput sa vad peste tot acei brazi impodobiti, pregatiti in hainutele de sarbatoare. Insa in copilarie imi amintesc ca magia sarbatorilor incepea odata cu venirea lui Mos Niculaie, care ne lasa cadouri in ghetutele curate si frumos pregatite si continua pana in preajma Craciunului, cand impodobeam bradul impreuna cu cei dragi.

Tocmai pentru a simti din nou magia sarbatorilor de iarna, Caravana Coca-Cola va ajunge din nou la Brasov, spun din nou pentru ca si anul trecut am fost cuprins, alaturi de cei care treceau prin Piata Sfatului, de magia lunii decembrie, atunci cand toti suntem mai buni, daruim si la randul nostru primim bunatatea de la cei dragi.

Am fost placut surprins anul trecut sa vad atatea zambete in jurul Caravanei, dar in special pe cei mici care isi doreau atat de mult sa vorbeasca cu Mosu’, sa stea langa el, sa-i spuna o poezie, sa-i spuna ce-si doresc de Craciun, e foarte greu de explicat in cuvinte acea magie, acea bunatate care rasare pe chipul nostru cand suntem fericiti.

Cred ca asta imi doresc si in acest an, odata cu venirea Caravanei Coca-Cola la Brasov, bucuria si magia sarbatorilor de iarna sa cuprinda tot orasul de la poalele Tampei. Caravana lui Mos Craciun va poposi in Piata Sfatului din Brasov pe 9 si 10 decembrie intre orele 15.00 – 21.00, timp in care vei putea si tu sa faci pe cineva fericit!

Printre surprizele pregatite de  Caravana lui Mos Craciun in acest an:

  • Coca-Cola Pop-up Store, magazinul de Craciun cu obiecte de colectie si accesorii inedite Coca-Cola. Pentru fiecare produs cumparat din Pop-up Store, Coca-Cola va dona contravaloarea sa cauzelor sustinute de Fundatia Make-A-Wish Romania
  • Ai ocazia sa iei parte la construirea imaginii universale a lui Mos Craciun, printr-o fotografie cu tine realizata de echipa Coca-Cola
  • Din 15 decembrie, impreuna cu Mos Craciun, poti sa pregatesti o surpriza pentru cei dragi, iar aici am sa revin eu cu detalii

Deci, sunteti pregatiti pentru Caravana Coca-Cola? Ati fost cuminti anul acesta? Ne vedem in Piata Sfatului!

Întreaga initiativa face parte din campania „Fa pe cineva fericit!” care, pe lânga noile experiente, aduce pentru al doilea an consecutiv sticla de sarbatoare Coca-Cola. Printr-un strop de magie, în doar câteva secunde, eticheta sticlei de Coca-Cola de 0.5L PET ia forma unei funde de cadou.

  • 0
  • 509