Caravana BookLand revine la Cluj!

Caravana BookLand revine la Cluj!

Caravana BookLand

BookLand revine pentru a treia oară consecutiv la Cluj-Napoca! Între 28 mai și 9 iunie, în Piața Mihai Viteazul, clujenii sunt așteptați cu mic, cu mare și, bineințeles, cu oferte irezistibile la carte, muzică, film și jocuri, iar evenimentele culturale vor fi pe măsura așteptărilor.

Ai cu ce te lăuda?

Vino în Caravana BookLand, unde gasești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante.

“Anul acesta, BookLand va incerca să vină și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregatit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune Sorin Lucaci, PR Manager BookLand.

Caravana Bookland este fara indoiala cel mai mare targ de carte urban, iar Editura Nemira este mandra sa faca parte din acest fenomen cultural. Asteptam sa ne întâmpinam prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vremsa le oferim vizitatorilor nostri cele mai noi aparitii la preturi mai mult decat atractive, asteptandu-i in spatiul primitor si modern pus la dispozitie de Bookland, declara Maria Galan, Marketing Manager Editura Nemira.

Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei BookLand, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand.   Alatura-te si tu : https://www.facebook.com/targdecarte

Caravana BookLand

Caravana BookLand este o serie inedita de targuri mobile de carte, muzica, film si jocuri, aflata la a 3-a editie, prezenta pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani (5 Martie – 23 Decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin amploarea geografica, cat si prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistica / vanzare / promovare). BookLanderii sunt asteptati in principalele piete, parcuri si centre comerciale din tara cu mii de titluri la pret de producator, premii si momente de exceptie.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!