Când împodobim bradul?

Robert Cadar December 4, 2017
2 people like this post

Scurt ca de luni asa …

Sa ma scuzati ca stric bucuria asta timpurie a celor care au imbodobit deja bradul din luna noiembrie, luat de val asa si eu mi-am intrebat sotia daca nu impodobim bradul, insa mi-am revenit repede cand am vazut privirea ei.  Pe bune lumea asta nu mai respecta traditii, nu ne mai bucuram de ajunul de Craciun cum imi amintesc eu ca in copilarie impodobeam bradul, hai sa zicem cu o zi doua, dar deja cand se impodobeste bradul in noiembrie e deja exagerat.

Clar este parerea mea, fiecare si-l impodobeste cand are timp, stiu ca sunt persoane care pleaca dimineata la job si mai ajung seara acasa, cand nu mai au putere sa ridice macar un glob, deci sa nu ne mai gandim si la impodobit bradul. Desigur ca piata de consum in special brandurile mari incurajeaza consumul asta timpuriu odata cu sarbatorile de iarna si implicit daca tot am cumparat una alta pentru Craciun, de ce sa nu impodobim si bradul.

Nu ma mai mira nimic pana si vremea nu mai este ce a fost odata, putini mai ghicesc prognoza meteo, saptamana trecuta am fost in Bucuresti exact cand incepea codul ala galben de ninsori la munte si de alte fenomene mai la sud, pai la munte ningea asa frumos fara viscolul anuntat, iar la Bucuresti era soare si toamna tarzie, deci concluzia mea e clara nu ne mai revenim, dar nici nu stiu unde ne indreptam.

La voi cum e cu bradul, l-ati impodobit sau cand aveti in plan sa-l impodobiti?

Photo by Fotasca on VisualHunt.com / CC BY-NC-ND

  • 1
  • 3248

Comments (1 people commented this post)

  • avatar image

    Alex Ivanov

    December 5, 2017
    Nici macar nu l-am luat inca si daca il iau, va fi unul artificial, macar nu incurajez taierea lor din paduri. Dar, sincer, imi e dor de momentele in care eram cu familia si eram mic si cu 2-3 seri inainte incepeam sa il impodobim, sa punem dulciurile in el (stiu ca ciuguleam 1-2 pe ascuns, eram copil :) ). Abia asteptam seara de Craciun sa putem manca din bomboanele atarnate :))) Cred ca am sa reincep sa fac asta iar, a trecut prea mult timp.