Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2013

Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2013

Campionatul National de Viteza

La o luna dupa ce Drumul Poienii a tinut capul de afis al primei intreceri automobilistice a sezonului, Tess Rally Dunlop, in ultimul weekend din luna aprilie binecunoscuta si apreciata proba va inaugura si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2013. Dupa o pauza de sase ani in care a absentat din campionatul de viteza in coasta, intrecerea revine alaturi de noi parteneri, sub numele de Marele Premiu al Orasului Brasov.

Dupa ce a oferit prima proba speciala a sezonului in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2013, Drumul Poienii va avea onoarea de a inaugura si campionatul de coasta, de unde absenteaza din 2007. Organizatorii au facut eforturi deosebite pentru a readuce intrecerea in calendarul competitional CNVC Dunlop, care presupune inchiderea drumului ce leaga Brasovul de Poiana Brasov in zilele de sambata si duminica, pret de 12 ore. Din acest motiv, intrecerea va programa sambata doar doua urcari de recunoasteri si doua de antrenamente, in loc de cate trei, cum se specifica in regulamentul competitiei, dispensa oferita tinand cont de importanta drumului pe care se alearga intrecerea si de dorinta de revenire in calendar exprimata de sportivi si fani.

Cursa brasoveana inaugureaza o noua era in CNVC Dunlop, sub aspect normativ, sezonul 2013 introducand o serie de schimbari importante. In primul rand, etapele duble dispar, fiecare weekend de cursa punctand o singura data, in timp ce antrenamentele si concursul propriu-zis se desfasoara acum in zile diferite, sambata, respectiv duminica. Mansele de concurs vor conta de acum ambele in stabilirea clasamentului, fiind cumulate, lucru care va contribui in mod sigur la cresterea competitiei sportive si a spectacolului.

Conform traditiei, Marele Premiu al Brasovului, este sustinut de Consiliul Local si Primaria Brasov, iar partener oficial este compania Kremsmueller Romania, nume cu o implicare tot mai mare in sportul auto autohton in ultima perioada. Compania austriaca are deja o echipa care concureaza in CNR Dunlop si CNVC Dunlop, iar pentru etapa brasoveana se alatura eforturilor clubului organizator, Auto Blic.

Kremsmueller este o companie austriaca fondata in 1961, care activeaza pe piata instalatiilor industriale, domeniu in care ofera solutii complete, incepand de la montaj si pana la dezvoltarea de aplicatii software. Desi inglobeaza numeroase companii si o multitudine de puncte de lucru, Kremsmueller ramane o companie de familie, in care ierarhiile sunt restranse, iar traseele decizionale scurte conving. Pentru cei care cauta o companie caruia sa-i poata incredinta si cele mai delicate proiecte industriale, Kremsmueller reprezinta partenerul potrivit, un grup de companii cu resurse financiare bogate, care transforma viziunile in realitate.

Partenerul media al evenimentul este KISS FM iar site-ul oficial al evenimentului este www.autorally.ro unde puteti accesa rezultate live , stiri si ultimele noutati despre desfasurarea evenimentului.

Marele Premiul al Orasului Brasov – Program

Sâmbătă 27 Aprilie09:00 – 10:20 – Recunoașteri I

  • 10:30 – 12:00 – Recunoașteri II
  • 14:00 – 16:00 – Antrenamente Cronometrate I
  • 16:00 – 18:00 – Antrenamente Cronometrate II

Duminică 28 Aprilie09:00 – 10:20 – Recunoașteri III

  • 10:30 – 12:00 – Recunoașteri IV
  • 14:00 – 16:00 – Concurs I
  • 16:00 – 18:00 – Concurs II
  • 19:00 – Festivitate de premiere
Programul Marelui Premiul al Orasului Brasov – Date Tehnice
Start: Brasov, Livada PosteiLungime Traseu: 5,17 km
Comisari Traseu: 14Inchiderea traseului (DN1E, Brasov – Poiana Brasov):
Sambata 27 Aprilie si Duminica 28 Aprilie:
  • 08:45-12:00;
  • 13:45-18:00
 
Adrian Diaconescu
Echipa Autorally

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!