Campionatul Național de Îndemânare Auto 2013 – Etapa a VI-a

Campionatul Național de Îndemânare Auto 2013 – Etapa a VI-a

Campionatul Național

Campionatul Național de Îndemânare Auto 2013 – Etapa a VI-a

Cluj-Napoca, 25 septembrie 2013 – Parcarea Polus Center va găzdui în acest sfârșit de săptămână etapa a VI-a a Campionatului Național de Îndemânare Auto. Evenimentul reprezintă o provocare atât pentru piloții începători cât și pentru cei experimentați, participanții având de trecut mai multe probe de îndemânare auto pe diferite niveluri de dificultate.
În perioada 28 – 29 septembrie 2013, în parcarea Polus Center se va desfășura cea de-a VI-a etapă a Campionatului Național de Îndemânare Auto.

Competiția are ca principal scop atragerea pasionaților de automobilism sportiv, atât a posesorilor de automobile de serie cât și de competiție, pentru formarea și dezvoltarea abilităților de îndemânare auto.
Evenimentul este o provocare atât pentru piloții începători cât și pentru cei cu experiență. Participanții vor avea de trecut mai multe probe de diferite niveluri de dificultate dintre care amintim probele de drift, întoarceri cu frâna de mână, slalom, parcări sau proba de mers cu spatele.

Piloții vor putea participa la oricare dintre categoriile de concurs: debutanți, avansați, autoturisme istorice, autoturisme modificate, cupa Dacia 1100, categoria feminin sau juniori.
Competiția se va desfășura în parcarea centrului comercial după următorul program:

  • Sâmbătă, 28 septembrie 2013 – ziua dedicată antrenamentelor, în intervalul orar 12.00 – 17.00.
  • Duminică, 29 septembrie 2013– ziua competițională, Festivitatea de Premiere.

Campionatul Național de Îndemânare Auto este un eveniment sportiv ce a debutat în anul 2011, și care numără anual 7 etape desfășurate în diverse orașe din țară.
Detalii despre înscrieri, regulamentul competiției sau mai multe informații se găsesc accesând www.gtautoclub.ro.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!