Campanie de strângere de fonduri #doneziAlergPentruTine (1)

Robert Cadar February 8, 2018
2 people like this post

De la ultimele controale mă tot gândesc cum să strâng bănuți mai mulți pentru a avea suficient să mă pot gândi la dozele de imunoterapie cu celălalt medicament care nu este compensat în România (ipilumumab) nu am idee încă cum se administrează însă o doză de 200mg costă aproape 80.000 de RON, faceți voi calcule la salariile noastre.

Inspirat de campania prietenului meu Gaben care strânge fonduri pentru un caz  în care lupta se duce tot împotriva cancerului, dar și de o discuție cu amicul meu Ștefan cu care discutam ieri că cei din jurul nostru nu au timp să facă mișcare, mi-a trecut o idee prin cap și am să o pun în practică fără ezitare.

Este o idee simplă, există multe persoane în jurul nostru care ar dori să iasă la o alergare, la mișcare și asta indiferent de vreme dar timpul nu este niciodată suficient pentru o zi să facem ce ne dorim. Aici intru eu în scenă, pentru o sumă de minim 25 de lei voi alerga un kilometru pentru tine, fiecare poate rezerva câți kilometri dorește 3, 5, 10.

Eu îmi voi rezerva timp și voi alerga pentru tine, iar fiecare alergare se poate urmări pe contul meu de Strava, iar fiecare alegare se va numi după numele celor care au donat pentru a alerga pentru ei. În fiecare săptămână voi publica un raport cu donațile strânse și câți kilometri am alergat.

Ieri am alergat 5km așa de încălzire, azi am repaus și de mâine aleg pentru tine, desigur voi respecta orele de somn, odihna și nu voi alerga dacă mă simt obosit, deci voi avea grijă de mine, doar mă lupt cu o formă de cancer care nu are respect pentru mine, dar eu o respect și o scot la alergat ori de câte ori vreți să alerg pentru voi.

Unde poți dona?

O poți face fie online pe platforma online GoGetFunding, fie prin depunere pe contul meu în lei deschis la ING Brașov – IBAN  RO56INGB0000999907449600 pe numele Cadar Robert Daniel sau chiar pe contul de paypal  paypal.me/CadarRobert

Vrei să strângi fonduri pentru mine?

Principiul este același, îți poți anunța prietenii că poți alerga pentru ei în schimbul unei donații către mine pe una din căile de mai sus, voi include aceste alergări și donații în raporturile săptămânale și am să vă prezint și pe cei care strâng fonduri pentru mine în mini-interviuri pe blog.

Unde pot rezerva kilometri ?

Fie îmi lași un comentariu la acest articol, pe facebook, pe e-mail sau completezi formularul de aici.

Deci dacă nu ai timp să alergi, fă o donație și alerg eu pentru tine, ne auzim pe luni cu raportul pe cele câteva zile rămase din această săptămână, acum eu sper că mă puneți la alergat, că este plăcerea mea! Pe curând!

credit foto: © www.asoimu.com

  • 0
  • 9506

Lasă un comentariu