Campanie de strângere de fonduri #doneziAlergPentruTine (1)

Campanie de strângere de fonduri #doneziAlergPentruTine (1)

De la ultimele controale mă tot gândesc cum să strâng bănuți mai mulți pentru a avea suficient să mă pot gândi la dozele de imunoterapie cu celălalt medicament care nu este compensat în România (ipilumumab) nu am idee încă cum se administrează însă o doză de 200mg costă aproape 80.000 de RON, faceți voi calcule la salariile noastre.

Inspirat de campania prietenului meu Gaben care strânge fonduri pentru un caz  în care lupta se duce tot împotriva cancerului, dar și de o discuție cu amicul meu Ștefan cu care discutam ieri că cei din jurul nostru nu au timp să facă mișcare, mi-a trecut o idee prin cap și am să o pun în practică fără ezitare.

Este o idee simplă, există multe persoane în jurul nostru care ar dori să iasă la o alergare, la mișcare și asta indiferent de vreme dar timpul nu este niciodată suficient pentru o zi să facem ce ne dorim. Aici intru eu în scenă, pentru o sumă de minim 25 de lei voi alerga un kilometru pentru tine, fiecare poate rezerva câți kilometri dorește 3, 5, 10.

Eu îmi voi rezerva timp și voi alerga pentru tine, iar fiecare alergare se poate urmări pe contul meu de Strava, iar fiecare alegare se va numi după numele celor care au donat pentru a alerga pentru ei. În fiecare săptămână voi publica un raport cu donațile strânse și câți kilometri am alergat.

Ieri am alergat 5km așa de încălzire, azi am repaus și de mâine aleg pentru tine, desigur voi respecta orele de somn, odihna și nu voi alerga dacă mă simt obosit, deci voi avea grijă de mine, doar mă lupt cu o formă de cancer care nu are respect pentru mine, dar eu o respect și o scot la alergat ori de câte ori vreți să alerg pentru voi.

Unde poți dona?

O poți face fie online pe platforma online GoGetFunding, fie prin depunere pe contul meu în lei deschis la ING Brașov – IBAN  RO56INGB0000999907449600 pe numele Cadar Robert Daniel sau chiar pe contul de paypal  paypal.me/CadarRobert sau prin SMS  Trimite sprijina 1002 numele tau la numerele – Orange7560  sau   Vodafone7410  *(nu folosiți diacritice, se poate da sms doar din țară! Se poate dona doar suma de 10€ prin care rezervi automat 2km)

Vrei să strângi fonduri pentru mine?

Principiul este același, îți poți anunța prietenii că poți alerga pentru ei în schimbul unei donații către mine pe una din căile de mai sus, voi include aceste alergări și donații în raporturile săptămânale și am să vă prezint și pe cei care strâng fonduri pentru mine în mini-interviuri pe blog.

Unde pot rezerva kilometri ?

Fie îmi lași un comentariu la acest articol, pe facebook, pe e-mail .

Deci dacă nu ai timp să alergi, fă o donație și alerg eu pentru tine, ne auzim pe luni cu raportul pe cele câteva zile rămase din această săptămână, acum eu sper că mă puneți la alergat, că este plăcerea mea! Pe curând!

Vezi aici detalii despre stadiul actual al campaniei (Km, alergari, fundraiseri, timpul scurs in campanie si fondurile stranse)

credit foto: © www.asoimu.com

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!