BUZZ, Buzz …BUZZStore

BUZZ, Buzz …BUZZStore

Buzz

Conceptul BUZZStore pare sa fie ultima fita in materie de business marketing, un nou concept prin suportul si recomandarea unui prieten din cercul tau

Bazata pe o retea de lideri de opinie care se mareste de la o zi la alta,  ideea conceptului BUZZStore pune mare pret pe contactul direct sau indirect dezvoltat impreuna cu prietenii, familia sau alaturi de prestatorii de servicii si produse.

Parerea fiecarui BUZZer conteaza foarte mult, acestia exprimandu-si liber parerea despre diferite servicii sau produse noi lansate pe piata, dupa ce le-au testat GRATUIT . Opinia lor fiind impartasita pe blogul personal, pe retelele de socializare sau chiar si in discutiile libere.

Si tu poti fi un BUZZer ! 

Daca iti place sa testezi noi produse sau servicii aparute, daca esti social si iti place sa comunicii direct sau indirect sau daca iti place sa iti folosesti creativitatea invingandu-ti curiozitatea te poti alatura comunitatii BUZZStore pe www.buzzstore.ro, de asemenea poti citi mai multe informatii despre acest nou concept si pe pagina oficiala www.facebook.com/BUZZStoreRomania

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!