Business Networking Event – Raw Vegan Workshop

Business Networking Event – Raw Vegan Workshop

Raw Vegan Workshop
JCI Brasov vă invită la Business Networking Event – Raw Vegan Workshop, al doilea eveniment din 2013 de fast networking dedicat antreprenorilor şi managerilor din Braşov.

Evenimentul va avea loc la ma Cocotte (Nicopole 34A) Joi, 27 Iunie 2013, între orele 18 :30 – 20 :30 si va fi inedit prin participarea Corinei Bacalu  in calitate de facilitator pentru un workshop de gatit raw vegan. Timp de 2 ore, participanţii vor învăţa şi vor aplica gătitul raw vegan şi vor împărtăşi în acelaşi timp know-how-ul acumulat în mediul de afaceri.

Modul de desfăşurare va fi următorul : la fiecare masă de lucru vor fi câte 2 participanţi (table-owner + guest) care vor găti impreuna timp de 10 minute. Apoi, prin rotaţie guest-ul va trece la următoarea masă de lucru.

Din partea partenerul nostru, ma Cocotte  va participa Mihaela Bogza.
Costul workshop-ului (bonus o limonadă) : 50 RON/ persoană.
Pentru detalii si inscriere, va rugam sa ne contactati la : Contact.JciBrasov@gmail.com sau la numarul de telefon: 0728 943 826  (Codruta Grosu – Manager de Proiect).  Numarul de locuri disponibile este limitat la 20.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!