Burberry with love! campanie de Craciun !

Burberry with love! campanie de Craciun !

Burberry

Burberry with love! Iata ce campanie de Craciun a pregatit casa de moda britanica!

            Casa de moda britanica, Burberry si-a dezvaluit Campania de Craciun! Intr-un décor romantic de iarna, cupluri de indragostiti se plimba printre fulgi de zapada, purtand pungi mari cu cadouri si cutii aurite cu logo-ul brand-ului. “Arta de a darui”, specifica sarbatorilor de iarna este sugerata de doi copii cu obraji inrositi, imbracati in iconicele trench-uri ale brand-ul de lux, care tin in brate cutii de cadouri. Marile capitale ale lumii precum Londra, Paris, Roma, Istanbul, New York, Mexico City,  Seul, Shanghai, Dubai, Taipei, Hong Kong au fost “imaginate” in décoruri de iarna cu aspect festiv, care te duc cu gandul la atmosfera cumparaturilor.

            Intitulata sugestiv “Burberry with love”, aceasta campanie reprezinta “punctul culminant” al acestui an, ingloband toate actiunile casei de moda britanice pe parcursul lui 2013. Aceasta tema “romantica” a fost introdusa in luna februarie, odata cu lansarea colectiilor de toamna Burberry Prorsum pentru barbati si femei. Modelele (printre care s-a aflat Cara Delevingne) au defilat pe podium purtand haine si accesorii cu imprimeu cu inimioare. Acestea au fost “imbratisate” ulterior  de vedetele din intreaga lume, precum Victoria BeckhamRita Ora, Kate BosworthRosie Huntington WhiteleyAlexa Chung sauHarry Styles.

            In luna iulie, actorii Sienna Miller si Tom Sturridge (cuplu in viata de zi cu zi) au adus la viata o poveste de dragoste britanica, fiind surprinsi de celebrul fotograf Mario Testino, pentru prima oara in „intimitatea” lor. Aceasta campanie a intregit atmosfera romantica creata de Burberry Kisses’, un parteneriat inovativ cu Google Chrome, prin care utilizatorii au putut captura si transmite oricui in lume, saruturi reale!

            Cum casa de moda Burberry pune accent pe digital, brand-ul va celebra de pe 1 Decembrie cele 25 de zile ramase pana la Craciunul prin imagini si continut video care va fi publicat pe contul de Instagram, in fiecare zi a lunii. Fanii brand-ului pot intra deja deja pe site-ul www.burberry.com , unde se pot inspira din categoriile de cadouri adresate femeilor, barbatilor si copiilor, potrivite oricarui buget.

            Aceste cadouri sunt disponibile in magazinul Burberry din strada Luterana nr 4 sau in Sport/Couture din Baneasa Shopping City, unde se afla o varietate atragatoare de produse Burberry: iconicele trench-uri, genti si plicuri cu inimioare, clasicele fulare si esarfe cu imprimeu check, parfumuri, manusi din piele si alte accesorii.

Credit Foto: Burberry

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!