Bucuria unui nou început la Coresi Shopping Resort

Bucuria unui nou început la Coresi Shopping Resort

coresi

În această toamnă, la Coresi Shopping Resort te invităm să simțim și să clădim împreună bucuria și emoția unui nou început! Sunetul primului clopoțel pentru copilul tău, prospețimea zilelor de toamnă, bucuria revederii cu cei dragi – totul promite un sezon al pasiunilor și al proiectelor ambițioase!

La Coresi Shopping Resort te așteptăm cu oferte de nerefuzat în vitrine, cu evenimente inedite, mult așteptate și cu noi descoperiri – tradiții și valori locale, sport și muzică, educație high-tech și multiculturalitate – pe toate le vom pune în valoare la Coresi toamna aceasta.

În luna septembrie, la Coresi poți asista la sosirea cursei celor mai cochete bicicliste în cadrul evenimentului Skirt Bike (10/09). În 13 septembrie, sărbătorim cu fast și onor militar Ziua Pompierilor din România. Pentru cei mai îndemânatici, sărbătoarea internațională a croșetatului din 12 septembrie are loc la Șezătoare, iar cercetătorii curioși au și ei un eveniment dedicat la sfârșitul lunii, cu ocazia Nopții Cercetătorilor Europeni (30/09).

În perioada 5-25 septembrie, ți-am pregătit surprize la fiecare pas, ca să ne bucurăm împreună de acest nou început. Zilele de marți și vineri îți aduc premii la cumpărături prin echipa noastră veselă! Dacă îi întâlnești pe culoare, nu ezita să stai de vorbă cu ei – sunt aici ca să te cunoască, să te facă să zâmbești și să îți ofere un cadou inspirațional în semn de mulțumire pentru fidelitatea ta – „Jurnalul unui nou început”.

În această toamnă te invităm să te răsfeți cu bucurie și optimism iremediabil, shopping și distracție. Rămâi alături de noi pentru noi experiențe, prietenii și pentru a porni cu încredere către o nouă călătorie!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!