Bucuria primăverii la Coresi Shopping Resort!

Bucuria primăverii la Coresi Shopping Resort!

Coresi

În luna martie, aducem bucuria primăverii la Coresi Shopping Resort cu cele mai frumoase și inedite evenimente. În luna dedicată doamnelor și domnișoarelor ți-am pregătit multe suprize colorate, zâmbete și voie bună!

Sâmbătă, pe 5 martie, vino de la ora 11.30 în Piața cu Copaci împreună cu micuțul tău să vă bucurați de o nouă poveste desprinsă din lumea copilăriei, alături de actorii trupei Valiza cu teatru.

De la ora 16.00, la Șezătoare, elevii liceului “Andrei Mureșanu” te așteaptă la un atelier dedicat celui mai îndrăgit festival muzical din România. Împreună cu ei te vei bucura de momente de colecție din istoria Cerbului de Aur.

După-amiază, de la ora 17.00, la Scena din Piața cu Copaci, vei putea admira grația și gingășia micuțelor balerine de la Palatul Copiilor din Brașov.

Voia bună continuă duminică, 6 martie, de la ora 12.00 cu Parada Primăverii la Coresi Shopping Resort alături de Party-Nation.

Pentru că primăvara înseamnă energie și vitalitate ți-am pregătit de la ora 16.00 la scena din Piața cu Copaci un moment special de Zumba, coordonat de Marius Grancea și dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor.

Doamnă sau domnișoară, mămică sau bunică, acum este perioada în care meriți să fii și mai iubită și mai răsfățată. De aceea, noi vrem să fim alături de tine și de cei dragi ție. Astfel, luni, 7 martie, de la ora 19.30, la scena din Piața cu Copaci, ți-am pregătit un spectacol cu iubire, susținut de micii artiști ai Școlii Gimnaziale nr. 1 Brașov.

Pe 7 și 8 martie suntem bucuroși să avem din nou alături de noi echipa Hospice Casa Speranței. Voluntarii asociației au pregătit o minunăție de produse handmade pe care le puteți achiziționa cu dragoste de la standul amplasat la Ocolul însorit în intervalul 14.00-22.00.

Fondurile colectate vor fi direcționate pentru susținerea beneficiarilor organizației, persoane diagnosticate cu boli incurabile.

Luna martie este foarte importantă pentru noi, deoarece marchează un an de la deschiderea shopping resort-ului nostru. Rămâi aproape de noi, pentru că ți-am rezervat o mulțime de bucurii mari și mici de neuitat!

Participarea la toate evenimentele este gratuită.

Pentru mai multe detalii, accesaţi:

• https://www.facebook.com/CoresiBrasov
• http://www.coresibrasov.ro
• http://www.immochan.ro/ro/coresi

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!