Bucharest Fashion Week 2014, ziua 4

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 4

Bucharest Fashion Week 2014

Bucharest Fashion Week 2014, ziua 4

Bucharest Fashion Week 2014 este în plină desfășurare, iar astăzi va avea loc cea de a patra zi a festivalului. Cel mai așteptat eveniment de modă al anului continuă și în această seară cu prezentări de modă spectaculoase ale unor branduri și designeri de renume internațional.

Lista prezentărilor de modă de la Bucharest Fashion Week 2014 va fi completată în această seară de nume sonore precum Guess sau Nausica. De asemenea, cântărețul de origine australiană Faydee își va face debutul în modă, prezentând în premieră mondială prima sa colecție de haine. În plus, invitații Bucharest Fashion Week 2014 vor avea ocazia de a vedea în premieră prezentările ultimelor colecții ale designerilor DiVero (Republica Moldova), Natascia Casu (Elveția), Coca Loca și Iulia Ghenea & Emilia Tudoran (UNArte) .

Cea de a treia zi a festivalului s-a ridicat și ea la nivelul așteptărilor publicului. Seara a fost deschisă de un concert susținut de trupa Publika. Aflați pentru prima oară pe scena festivalului, artiștii au dat o notă aparte evenimentului. Mai apoi, seria prezentărilor de modă a fost deschisă de Laura Olteanu, a cărei colecție a impresionat prin luxul și eleganța rochiilor de seară în care s-au regăsit elemente de inspirație romantică. Mai apoi, au urcat pe scenă Georgette din Republica Moldova, muntenegreanca Nada Koljensic, Georgiana Iordache, Annami Couture dar și BBY cu ale lor colecții impresionante și pline de stil.

Săptămâna modei din București va continua până sâmbătă, 6 decembrie. Ultimele zile a festivalului vor include patru dintre evenimentele care fac, deja, parte din tradiție: Miss România, Top Model România, Gala Fotbalului Românesc și Romanian Fashion Awards. Mai multe informații despre desfășurarea Bucharest Fashion Week 2014 puteți găsi pe www.bfashionweek.com sau în programul de mai jos.

Despre Bucharest Fashion Week

Bucharest Fashion Week este un eveniment independent al cărui obiectiv principal este acela de a promova industria modei din România. Cea de a XXII-a ediție a festivalului dedicat modei românești se va desfășura în intervalul 1-6 decembrie la Ambasad`Or Events, Otopeni. Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe www.bfashionweek.com.

Parteneri:

Printre partenerii acestei ediţii a Bucharest Fashion Week se numără: Ţiriac Auto, Jaguar, Ambasad’Or Events, RIN Hotels, Vincon România, Residence Hotels, Eurolines, Candy Buffet, Sky Wellness, Mineli, BroRom, BSB, Trattoria Verdi, Centrul de Estetică Medicală dr. Renert Gad, Cielo Venezia, B2875, Body Art, Casa Baroko, The Vintage, Bro Rom, Geta Marin Hair Academy.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!