Descopera micul Paris cu Bucharest City App!

Descopera micul Paris cu Bucharest City App!

Bucharest-City-App

Nu imi petrec mult timp la Bucuresti, insa cand sunt in capitala incerc mereu sa descopar un colt din “micul Paris”, pe cae nu-l stiu. Ei bine de acum misiunea mea va fi mai usoara cu noua aplicatie Bucharest City App – Your digital friend!

Aplicația este disponibilă gratuit în App Store (iOS) și Google Play (Android) și este dedicată tuturor celor care vor să se bucure de timpul petrecut în București. Proiectul a fost dezvoltat din inițiativa echipei Eventur Group și susținută 100% din fonduri proprii.

Aplicația aduce capitala pe smartphone-ul tău, cu informații exacte și personalizate despre orice activitate de timp liber: evenimente, restaurante, cafenele, pub-uri, cluburi, magazine, atracții turistice, spa-uri și multe altele, toate atent selecționate și actualizate în timp real.

Mai mult decât o aplicație de mobil, Bucharest City App este o rețea socială la nivel local deoarece le permite utilizatorilor să-și genereze singuri liste de locații preferate pe care și le pot distribui mai departe cu prietenii. Orice utilizator logat prin Facebook sau Google poate răsfoi lista de followers ai unei locații, descoperind astfel noi locuri interesante și, de ce nu, poate noi prieteni.

Bucharest City App vine ca o continuare la scară mare a paginii de Facebook Travelers of Bucharest, care prezintă poveștile turiștilor străini din București și care a crescut organic într-un singur an la 14.000 de fani, și a ghidului Bucharest City Guide ajuns deja în mâinile (varianta tipărită) și pe monitoarele (varianta digitală) a peste 15.000 de turiști.

Foarte tare mi se pare iniativa echipei din spatele acestui proiect, mai ales ca ii cunosc pe cativa dintre ei, la cat mai multe reusite de acest gen. Bravo !

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!