Brașoveanul e dependent de mall?

Brașoveanul e dependent de mall?

Mă confrunt cu un fenomen la care nu pot să îi spun ciudat mai ales că apare mereu în preajma sărbătorilor. Știți doar că la Brașov avem un singur mall adică Coresi. Locuiesc la 5 minute de el și dacă mai dau câte o fugă la Auchan prefer să o fac după ora 21.00 când e liber, liber în rest trebuie să ocolești toți gură-cască sau tot felul de personaje care vin cu cei mici în mall dar nici că le pasă pe unde merg sau ce fac și își mai spun și părinți.

Deci fenomenul este că în preajma Paștelui sau a Crăciunului îmi explodează traficul pe blogpe căutările legate de programul de la mall. Partea cea mai funny e când văd cautările:

  • “program mall”
  • “când deschide la mall”
  • “program mall de Paște”
  • “de ce nu este deschis la mall”

Măi oameni buni la mall lucrează oameni nu roboți și ca noi toți și ei au nevoie de liber să se bucure de liniștea de sărbători alături de cei dragi, nu așa este firesc?

Oricum mai există o categorie aici, cei care merg în mall încarcă vreo 2 cărucioare de mâncare, iar după Paște aruncă jumătate din ea și la prima oră când se deschide mallul sunt la ușă să cumpere ceva de mâncare !

ps. Am și eu o rugăminte către cei de la Coresi, faceți vă rog un control la oamenii de la firma/firmele de pază unii dintre ei îți lasă impresia ca nu au auzit niciodată de săpun, pe bune!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!