Nou în Brașov – Old Shanghai Restaurant

Nou în Brașov – Old Shanghai Restaurant

Sunt nebun după mâncarea chinezească, însa la Brașov cam tot  ce se putea numi restaurant chinezesc sau localuri unde se putea servi mâncare chinezească m-au dezamăgit pe rând așa că nu prea mai aveam unde să mănânc mâncare bună chinezească. Știu că o să-mi scrieți că e x și y restaurant și ca mâncarea e bună … ce să zic mergeți voi acolo, eu de aproape doi am mi-am dezvoltat un simț al gustului și în general al mâncării că imediat știu dacă mâncarea aia e ok și nu mă refer la aspect ci la ingrediente, la cum este preparată .

Am văzut un anunț inițial pe Mureșenilor că se deschide un restaurant chinezesc, m-am uitat puțin mai jos pe aceeași stradă cel care era dispăruse… cred că este al doilea care se duce. Apoi am văzut pe facebook că s-a deschis și bonus fac și delivery, hai să testăm am zis cu soția.

Prima impresie bună, măncarea gustoasă, conform rețetelor, eu nu prea mânănc carne prea des, dar mi-am comandat un pui cu bambus, gustos și acesta, legume, orez totul bun. Porțiile destul de mari adică te saturi dintr-o porție. Meniul destul de diversificat, eu sunt înnebunit după ciuperci de toate felurile și au destule în meniu. Am comandat de vreo 3 ori până acum și comanda a venit la timp, mâncarea caldă chiar dacă stau la 5km de restaurant.

Trebuie să menționez faptul că această postare nu este plătită, e de gust și de mâncare bună, pentru că am spus mereu că lucrurile bune din Brașov merită promovate. Despre noul restaurant deschis pot spune doar să fie așa bine si peste câțiva ani, pentru că Brașovul are localuri unde se poate mânca bine, însă la delivery avem un minus serios

Rezervări și comenzi pe oldshanghai.ro sau la 0755.331.188 – Restaurantul e deschis de la 11.00 la 24.00 zilnic.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!