La Brașov se plantează fapte bune pe 11 noiembrie, te bagi?

Robert Cadar November 2, 2017
0 people like this post

Îți amintești cu drag de vară? De soare, fapte bune, de prieteni alături de care ai alergat la cursa cu obstacole a comunității? De medalia cu însemnele de eroi pe care ai primit-o când ai trecut linia de finish?

Dacă îți amintești de toate acestea probabil îți amintești și de invitația pe care o lansam împreună cu prietenii de la Centrul pentru protecția naturii și turism Brașov. Strecurasem în kit-urile de participare un voucher care te îndemna să ne reunim în fapte bune și în a doua parte a anului. Te invitam la o plantare de copaci într-o zonă apropiată care urma să fie anunțată ulterior.

A venit momentul. 

Se întâmplă la Brădet, pe 11 noiembrie, la Centrul de reabilitate școlară. Începând de la 9.30 și până seara, ne propunem să plantăm împreună cu alți oameni ai faptelor bune un gard viu, format din peste 2.000 de puieți, care va înconjura orfelinatul, protejându-l natural de exterior.

Plantăm pentru copii și alături de ei. Drept pentru care, te invit să-i cunoști. Să le arăți cum să planteze un arbust, un pom, un gard viu. Să îi inviți alături de tine și să le apreciezi strădania. Să vezi cum și un copil cu handicap poate face o treabă bună și că atenția ta, împreună cu vorba ta bună sunt suficiente ca să-l facă să zâmbească.

Organizatorii au creat un eveniment pe Facebook din care poți afla mai multe detalii despre plantare, organizarea transportului și ce este necesar să aduci cu tine: Plantăm în Brădet. 
Iar dacă te hotărăști să participi, te rugăm să te înscrii completând acest formular.

Detalii găsiți și pe evenimentul creat pe facebook.

  • 0
  • 1726