Și tu poți fi EROU de Brașov pentru mine pe 10 iunie!

Și tu poți fi EROU de Brașov pentru mine pe 10 iunie!

 

Ce înseamnă erou pentru voi într-o definiție scurtă?

Depinde din ce unghi privești situația, poți deveni erou atât de ușor și totuși nu cred că se întâmplă prea des acest lucru în zilele noastre, ne alocăm timp pentru tot felul de lucruri care nu ne sunt neapărat necesare și uneori ne mai complicăm și viețile noastre care erau odată atât de simple, așa e natura noastră. Mulți dintre voi mă considerați un erou prin prisma notei de optimism și puterea cu care răspund la boala care a intrat în viața mea în 2016, o formă rară de cancer și agresivă care m-a târât prin spitale, pe drumuri și m-a pălmuit ori de câte ori a putut prin sistemul de la noi din țară care nu ajută bolnavii ci mai degrabă îi îngroapă.

Cu toate acestea m-am ridicat de fiecare dată m-am scuturat puțin și am mers mai departe cu o armată de oameni buni lângă mine, iar  asta am să fac mereu, nu mi-e frică de boală și nici nu mă lupt cu ea, am acceptat-o fără prea multe întrebari și din fericire în 2018 am promis că ne vedem fiecare de drumul lui și eu sunt un om de cuvânt :) dar pentru asta am nevoie de ajutorul vostru puțin!

Dar de ce vorbim despre mine, vreau să văd eroul din voi, câți au curaj să-și înfrunte lenea, nepăsarea sau chiar frica de a schimba ceva? eu o fac în fiecare zi și a devenit ceva obișnuit, însă voi o puteți face măcar o dată pe 10 iunie la Brașov Heroes, cursa comunității care scoate eroul din tine. Este o cursă tare dragă mie la fel ca oamenii din spatele ei și acest lucru se reflectă la fiecare ediție.

În acest an cursa cu obstacole a comunității este și mai interesantă pentru că una din cauzele pentru care poți activa eroul din tine este chiar pentru mine, nu am cerut eu asta, însă bunătatea oamenilor care organizează acest eveniment a făcut-o și eu nu pot decât să le mulțumesc. Voi fi prezent pe 10 iunie și voi alerga 8km cu obstacole, nu pentru propria mea cauză, vă las pe voi să faceți asta!

Eu am ales să alerg pentru persoanele cu dizabilități, pentru “ai mei”, pentru Fundația Rafael unde am început acum câțiva ani buni să învăț ce înseamnă voluntariatul.

Deci cu ce eroi mă văđ pe 10 iunie la Brașov Heroes 2018 și mai ales cine aleargă pentru cauza mea?


Mai multe detalii despre cursa comunitătii de pa 10 iunie găsiți pe brasovheroes.fundatiacomunitarabrasov.ro !

credit foto: Dan Străuți

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!