Bookland Evolution la Biblioteca Judeţeană Braşov

Bookland Evolution la Biblioteca Judeţeană Braşov

Bookland Evolution

Conferinţele practice pentru tineri Bookland Evolution la Biblioteca Judeţeană Braşov

Începând din 24 martie până în 28 martie, de la orele 18,00, se desfăşoară un ciclu de conferinţe sub egida BookLand Evolution, destinate tinerilor, în vederea orientării şi alegerii carierei potrivite, conform cu aptitudinile, talentul şi vocaţia lor.

La conferinţe vor participa speakeri dintre oameni de succes în cariera profesională, printre care se numără Florentina Opriş, Vasile Calofir şi Anca Georgiana Drăgan. Desigur, vor fi prezenţi şi vorbitori braşoveni.

Întâlnirile vor avea loc în Sala mare de lectură, sediul central, etaj I.

Intrarea liberă!

Pentru cei care caută idei, nu secrete, pentru cei care încearcă, nu aşteaptă, pentru cei care ştiu că succesul se construieşte, nu se primesşe, recomandăm Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution.

Proiectul cultural BookLand este o iniţiativă entuziastă, care are girul Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional, precum şi al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Timp de 3 ani (2011-2013) reprezentanţii BookLand au vizitat 40 oraşe, fiind activi câte 270 zile an de an. Am coborât cărţile din turnul de fildeş în mijlocul oamenilor: în mall-uri, în parcuri şi în pieţele centrale. Am oferit cărţi în metrou şi trenuri, iar elevilor din 17 oraşe le-am dus în 302 licee o bibliotecă digitală cu 100 titluri.

Însă am învăţat un lucru: e greu să schimbăm mentalitatea adulţilor cu privire la beneficiile lecturii…dar nu e târziu să o schimbăm pe a tinerilor! Motiv pentru care în acest an Caravana naţională se transformă într-o serie de conferinţe adresate liceenilor: Conferinţele practice pentru tineri BookLand Evolution.

Ne dorim sa schimbăm vieţi! Cei 360 speakeri pe care îi vom avea alături (voluntari) in cele 120 zile de conferinţă, din 23 oraşe, prin discursurile lor motivaţionale vor inspira performanţa şi vor rămâne în sufletul tinerilor. Iar platforma gratuită de oferte de practică&internship dedicată liceenilor, www.inPractica.ro, va fi o premieră mult aşteptată de ei.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!