Bilete la pret redus si invitatii cadou la concertul Kings of Leon din partea Vodafone Romania

Bilete la pret redus si invitatii cadou la concertul Kings of Leon din partea Vodafone Romania

  • Clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete cu 20% discount in peste 100 de magazine ale operatorului din toata tara
  • Utilizatorii MyVodafone au sansa de a castiga zilnic invitatii in cadrul concursului din aplicatie

 Cu ocazia aniversarii a 20 de ani, Vodafone Romania ofera clientilor bilete la pret redus si invitatii cadou la concertul Kings of Leon, care va avea loc in data de 17 iunie, pe Arena Nationala din Bucuresti. Aflata pentru prima data in Romania, formatia va sustine un concert extraordinar in cadrul turneului de promovare a celui mai recent album, intitulat „Walls”. In deschiderea celui mai mare concert al verii din Bucuresti, va canta Laura Pergolizzi, cunoscuta drept LP, compozitoare si interpreta pop-rock.

Clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete cu 20% discount, indiferent de categorie, in peste 100 de magazine ale operatorului din toata tara. Harta magazinelor Vodafone este disponibila pe www.vodafone.ro/kingsofleon. Mai mult, utilizatorii MyVodafone au sansa de a castiga zilnic invitatii in cadrul concursului organizat in aplicatie si de a ajunge la cel mai mare concert al verii. Orice utilizator care realizeaza plata unei facturi, o reincarcare sau o activare de extraoptiune este eligibil pentru a castiga una dintre cele 200 de invitatii duble pentru concertul Kings of Leon.

Cu ajutorul aplicatiei MyVodafone, utilizatorii pot verifica beneficiile disponibile, pot realiza plata facturii, precum si reincarcarea cartelei si activarea extraoptiunilor. Pe langa toate aceste facilitati, aplicatia ofera detalii despre istoricul convorbirilor, al SMS-urilor si al traficului de internet consumat, pentru orice perioada aleasa de utilizator. MyVodafone ofera utilizatorilor si posibilitatea de utilizare a unui serviciu dedicat de chat direct cu un operator Vodafone.

In cei 14 ani de cariera, cei patru membri ai trupei au un repertoriu de sapte albume vandute in milioane de exemplare in intreaga lume. Totodata, Kings of Leon are in palmares doua premii Grammy pentru piesele „Sex on Fire” si pentru „Use Somebody”. De cealalta parte, LP a devenit cunoscuta la nivel mondial datorita piesei „Lost on you” lansata in 2016, precum si datorita melodiilor compuse pentru Rihanna, Christina Aguilera si Cher.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 26 de tari, 48 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 martie 2017, Vodafone Group avea 515,7 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 17,9 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!