Bike Ride – pleasure or Triathlon Challenge Mamaia ?

Bike Ride – pleasure or Triathlon Challenge Mamaia ?

Triathlon Challenge Mamaia

De aproximativ o saptamana toata lumea ma intreaba ce e cu turele de bicicleta pe care le dau zilnic, evident tot de atunci am revenit la sportul pe care nu l-am mai practicat serios de vreo cativa ani, pedalatul pe bicicleta. Se simte ca am devenit un mic lenes de cand nu am mai avut actiune pe bicicleta, dar,  incet, incet imi revin.

Motive sa pedalezi ? pai in primul rand e sanatate curata si mie chiar imi place, ii multumesc pe aceasta cale unuia dintre consilierii orasului Codlea care mi-a pus la dispozitie o bicicleta pana voi avea una cu toate cele necesare, momentan sunt in tratative cu cateva brand-uri de Bike Ride, daca aveti ceva propuneri lasati un comentariu mai jos, m-ar interesa in special un brand din judetul Brasov sau chiar Sibiu.

Am zis de primul motiv nu, placerea de a pedala, al doi-lea motiv a aparut odata cu campania lansata de Blogalinitiative pentru competitia ce se va desfasura in 7 septembrie la Mamaia, mai precis vorbim despre Triathlon Challenge Mamaia.

Campania este adresata bloggerilor care vor forma 3 echipe, a cate trei membri fiecare si vor intra in competitie evident pe ce pozitie este crede fiecare, biciclist, înotător sau alergător. Competitia nu este insa numai pentru bloggeri, oricine se poate inscrie, atat individual dar si ca membru al unei echipe.

Probele sunt dupa cum urmeaza:

 individuale

 • Proba supersprint – 400m inot + 10 km ciclism + 2.5 km alergare
 • Proba sprint– 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
 • Proba olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

 de echipa

 • Stafeta sprint – 750m inot + 20 km ciclism + 5 km alergare
 • Stafeta olimpica – 1500m inot + 40 km ciclism + 10 km alergare

Normal ca exista si categorii, regulament, cat si un program al competitiei, insa toate acestea le gasiti pe pagina oficiala www.trichallenge.ro ! A mai ramas mai putin de o luna pana la competitie deci nu stati degeaba, poate ne vedem pe acolo, la mine antrenamentele curg, mai jos un grafic din ultimele 7 zile !

Bicicleta

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!

There is 1 comment for this article
 1. Bogdan Antohe at 22:57

  Abia astept sa ne arati tuturor care-i legatura dintre romantism si ciclism.
  O sa ai un cadru ideal ;)
  Astept cu drag sa ne cunoastem.