Biblioteca de noapte la Brasov

Biblioteca de noapte la Brasov

Biblioteca de noapte

Recidivăm cu o nouă ediţie Biblioteca de noapte, prin care dorim să sărbătorim cartea şi lectura şi să oferim evenimente speciale publicului pentru a (re)descoperi la bibliotecă un loc cald, animat,dinamic.

Vă aşteptăm în seara zilei de 2 noiembrie, sâmbătă spre duminică, între orele 18,00-24,00.

Vom avea ateliere, conferinţe, concursuri cu premii, filme, observaţii astronomice, jocuri, vânătoare de fantome. Şi sigur vă vom dărui bomboane, după obiceiul Sărbătorii Halloween-ului

Vă invităm la conferinţa La belle epoque în Romania, susţinută de Georgeta Filitti, o profundă cunoscătoare dublată de o talentată evocatoare. La Mansarda Casei Baiulescu, de la orele 18,0

Sectia de imprumut organizeaza Concursul cu premii Fii bibliotecar si primeste o carte in dar!

Îi aşteptăm pe copii şi tineri la Atelierul surpriză al fantomiţelor de la Biblioteca Franceză, începând de la orele 20,00.

Partenerul nostru, Asociaţia Colors, vă pregăteşte o vânătoare de fantome, între orele 19,00-21,00.

Astroclub Braşov, partener al nostru, vă oferă posibilitatea să observaţi cerul, împreună cu explicaţii şi demonstraţii astronomice,intre orele 20,00-23,00.

Iar Cineclub Braşov, de asemeni partenerul nostru, va proiecta un film de mister şi groază, tocmai potrivit să vă ţină cu sufletul la gură la …. Biblioteca de noapte!, incepând de la orele 22,00.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!