Beard Brothers se extind la nivel național!

Beard Brothers se extind la nivel național!

Nu am reusit niciodata sa port barba, dar una serioasa ma refer, insa ii admir pe cei care o fac de ceva timp si le sta foarte bine. La Cluj exista un proiect foarte misto pentru cei care poarta barba, Beard Brothers.

Beard Brothers este probabil cel mai neconvențional O.N.G. din România. Înființat dinn noiembrie 2013, acesta este  o frăție a bărboșilor cu spirit de inițiativă, care își doresc să schimbe mentalități prin implicarea activă în societatea civilă și care luptă împotriva stereotipurilor sociale și a discriminării de orice fel.

Cel mai tare mi se pare si faptul ca din luna mai 2015, echipa Beard Brothers s-a mărit prin înființarea departamentului de fete: The Sisterhood.

Acest super proiect s-a nascut tocmai la Cluj, un oras care traieste foarte intens viata la orice ora, am experimentat asta imp de aproape doua luni acest lucru. Vestea buna este ca Beard Brothers se extind la nivel național si cu siguranta avem si la Brasov oameni care pot contribui activ la extinderea proiectului.

CE TREBUIE SĂ FACI?

Simplu, condiția obligatorie de participare e să ai o gașcă de minim 5 prieteni și cel mai important e să va doriți cu adevărat să faceți treabă. După ce ai oamenii, completezi formularul (îl găsești mai jos în articol), obligatoriu toate câmpurile. Este extrem de important să îți dai interesul deoarece acest formular trece printr-o etapă de preselecție dacă reușești să ne convingi, treci în etapă următoare.

CE SE ÎNTAMPLĂ DUPĂ?

Dacă ai trecut de toate procesele de selecție, se va înființa grupul de inițiativă în orașul tău, se va primi titulatura de SUSȚIN BEARD BROTHERS, iar după ce se implementează cu succes câteva proiecte, primești și statul oficial de filială Beard Brothers.

Important:

Echipele pot fi formate atât din băieți cât și fete, deoarece conceptul Beard Brothers se extinde cu toate diviziile, adică The Sisterhood și Volunteer Crew.

Perioada de înscriere a inceput pe 13 aprilie 2017 și se va încheia pe 27 aprilie 2017!

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!