Bazin de 10 x 15 metri pentru Slide and Freeze la Arena Platoș

Bazin de 10 x 15 metri pentru Slide and Freeze la Arena Platoș

Arena Platoș

Bazin de 10 x 15 metri pentru Slide and Freeze

  • Ninsoarea de joi noaptea a făcut perfecte pârtiile complexului Arena Platoș pentru ultimul weekend de ski și snowboard
  • Cel puțin cinci concurenți au pregătit construcții care mai de care mai sofisticate pentru una din categoriile concursului Slide and Freeze

Când nimeni nu se mai aștepta, vremea a dat o ultimă mână de ajutor schiorilor și snowboarderilor din Sibiu și din împrejurimi. Ninsoarea de joi noapte a acoperit perfect cele cinci pârtii ale complexului de ski și snowboard Arena Platoș, astfel că în ultimul weekend al acestui sezon se va schia în condiții perfecte.

Sezonul la Arena Platoș se încheie cu două concursuri extrem de haioase și de spectaculoase. În această seară, la ora 19, cele mai „sigure” mâini se reunesc în apreski-ul complexului pentru Campionatul de Cuie, eveniment aflat la cea de-a doua ediție. Fiecare concurent va intra în concurs cu o taxă de 10 lei iar câștigătorul va lua întreg potul.

Mâine, Arena Platoș găzduiește un eveniment în premieră pe pârtiile din România. Slide and Freeze este un concurs concept dezvoltat în Austria și presupune acvaplanarea schiorilor și snowboarderilor peste un lac construit artificial. La baza pârtiei va fi construit în această seară un bazin de 10 x 15 metri, cu adâncimea aproximativă de un metru. Concurenții vor coborî în viteză pârtia încercând să parcurgă întreaga suprafață a lacului. Dintre cele trei categorii, slide, trick, cea de „construcții” va fi, de departe, cea mai interesantă. Concurenții înscriși până acum în concurs au pregătit tot felul de invenții legate de placa de snowboard sau de schiuri. Trei concurente au construit o ambarcațiune, cu care vor coborî pârtia până vor face cunoștință cu apa rece a lacului. Santiago Freinademetz și-a construit un BatMobil, din lemn, tot pe placa de snowboard. Iar ceilalți concurenți înscriși în această clasă pregătesc și ei construcții surpriză pentru prima ediție a acestui concurs.

Pentru exemplificarea acestui concept puteți consulta un film de prezentare realizat la un eveniment asemănător, în Austria.

 

Pentru mai multe detalii

  • Cristina Badiu
  • cristina.badiu@arenaplatos.ro
  • 0731270887

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!