Bazar cu Lucruri Gratis la Brasov!

Bazar cu Lucruri Gratis la Brasov!

Bazar cu Lucruri Gratis la Brasov

Stiu ca vremea asta de toamna va tinut in casa, insa e timpul sa schimba ceva, azi la ora 12.00 se va organiza o noua editie a Bazarului cu Lucruri Gratis la Brasov, locul unde poti dona obiectele pe care nu le mai folosesti si poti sa-ti alegi gratuit si tu orice lucru ai nevoie.

Daca vrei sa partici, evenimentul are loc pe Str. Suisul Castelului nr.3 in Brasov, cum a spus si mai sus la ora 12.00 !

Mesajul organizatorilor:

Organizat cu ajutorul voluntarilor, Bazarul este o intalnire periodica a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit: produse in stare de functionare, discutii, prietenie, bunatati, servicii, buna dispozitie, jocuri, si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate.

Fara bani, fara schimburi, fara negocieri. Totul Gratuit!

Produsele care vor ramane in urma Bazarului vor ajunge la persoane cu probleme materiale (prin intermediul institutiilor de profil, fundatiilor/ong-urilor) sau vor fi oferite celor care au nevoie de ele online, prin platforma http://LucruriGratis.ro/.

Vrei sa te anuntam pe mail cand vor fi urmatoarele editii ale Bazarului, sau sa te implici in organizarea Bazarului de la tine din oras? Inscrie-te aici si te vom tine la curent incepand cu editiile urmatoare: http://bitly.com/vreau-bazar

O initiativa a Departamentului de Binefaceri, cu sprijinul platformei http://LucruriGratis.ro/, Centrul pentru Voluntari Brasov, si a oamenilor cu suflet mare din Brasov:)

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!