Back to School, o campanie initiata de Cinema One

Back to School, o campanie initiata de Cinema One

back to school 2016

“Castiga un ghiozdan echipat si personalizat pentru copilul tau! Vino la film in perioada 5 – 24 septembrie 2016 si pentru fiecare bilet de copil achizitionat, primesti un talon de participare.

In perioada 5 – 24 septembrie vom incepe o noua campanie Back to School care se va desfasura aproximativ la fel ca si cea de anul trecut. Vor exista taloane de participare care vor fi impartite celor care cumpara bilete de copii.

Taloanele trebuie completate atat cu numele copilului (pana in 12 ani), cat si cu numele adultului care il insoteste. Inscrierile se pot face pana pe data de 24 septembrie, urmand ca in 25 septembrie sa se faca extragerea celor 100 de castigatori. Fiecare va castiga 1 ghiozdan echipat cu pix, penar si caiet personalizat Cinema One.

Campania este adresata copiilor pana in 12 ani inclusiv, cu domiciliul sau resedinta in Romania care, la data inscrierii (denumiti in continuare „Participantul”/„Participantii”) si care vin insotiti la cinematograf de un reprezentant legal.

Inscrierea (depunerea taloanelor in urna) se va face exclusiv in perioada Campaniei. Pentru fiecare bilet de copil se va acorda un talon de participare. Un Participant poate completa un singur talon de concurs, pentru un bilet la film cumparat de acesta, in perioada promotionala.

Numele castigatorilor va fi postat pe pagina de Facebook www.facebook.com/cinemaonebrasov si pe site-ul www.cinemaone.ro/Concurs/ .

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!