Atelierul de idei la Ceai et Caetera

Atelierul de idei la Ceai et Caetera

Ceai et caetera

Atelierul de idei: Așa începe totul, cu o idee.

joi, 13 decembrie, ora 18.30

Asociația Visum pentru Educație și Cultură vă invită la un eveniment dedicat educației și culturii: „Așa începe totul, cu o idee”. Întâlnirea face parte dintr-un set de evenimente pe care dorim să-l realizăm sub emblema „Atelierul de idei” și care are ca scop promovarea educației și culturii, a unor artiști, evenimente care doresc să adune în aceeași încăpere un grup de oameni care să discute despre lectură, poezie, proză, despre artă, care să adune idei și să gândească anumite direcții de acțiune. Dorim să realizăm un set de evenimente care să pună probleme, să propună soluții și care să acorde sprijin la nivel de discuție asupra acestor lucruri.

Primul eveniment îi va avea invitați pe Mihai Bolonyi și Fănel Stroe, sociologi, care ne vor oferi o viziune interesantă asupra educației, privită prin prisma experienței lor de sociologi, intelectuali, profesori, dar nu în ultimul rând, de oameni.

Întâlnirea noastră se va încheia cu Florin Ștefan, muzician, care ne va încânta cu un recital deosebit, interesant și ieșit din comun.

Evenimentul va avea loc într-un ambient plăcut, joi, 13 decembrie, ora 18.30, la ceainăria Ceai et caetera, strada Latină, nr. 15, Șchei, Brașov.

Vă așteptăm în număr cât mai mare la un eveniment care vă va trezi curiozitatea și vă încurajăm să participați la discuțiile ce vor avea loc la finalul fiecărei prezentări.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!