Ateliere de creație Podul cu Jucării la Polus Center

Ateliere de creație Podul cu Jucării la Polus Center

Podul cu Jucării

Ateliere de creație Podul cu Jucării la Polus Center

Cluj-Napoca, 27 martie 2013 – În acest weekend standul Podul cu Jucării din Polus Center sărbătorește un an de la inaugurare. Cu această ocazie micuții vor avea parte de o mulțime de ateliere de creație unde vor da viață unor povești cu personaje fantastice.

Podul cu jucării din Polus Center sărbătorește weekendul acest un an de existență. Cu această ocazie, prichindeii sunt invitați să sărbătorească împreună prin creativitate și activități care le vor dezvolta talentul și îndemânarea.

Alături de Bufnița cea Înțeleaptă, toți copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani vor participa la atelierele creative unde vor realiza crafturi și vor da viață unor povești cu personaje fantastice. Workshopurile se vor desfășura în perioada 30-31 martie 2013, între orele 16.00-19.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea EHL Real Estate România S.R.L.

blogger, consilier în Fundația Rafael și Social Media Strategist în Plantăm fapte bune în România, alerg împotriva cancerului pe 36fit.com!